Hezký večer holky,

10.01.2009

tak mám 8 dní po revizi...Hrozně se těším, až uteče období, kdy musíme čekat a pak se opět pustíme do nového miminka. Strašně, strašně se těším! A tolik si přeju, aby to tentokrát dobře dopadlo.
Posílám pár foteček našeho Tobíska, za poslední měsíc udělal obrovské pokroky.

:) Ahojky to mě je líto,přeji,aby tě to rychle uteklo a vy se mihli zas snažíkovat........Tobísek je úžasnej moc krásnej chlapeček a moc hezké jméno.....Moc držim palečky,měj se krásně papa :) :a:

teda ty mas nadhernyho chlapecka s nadhernym usmevem.. :h: Taky mam doma prdouska co se porad rad smeje a jsou mu 2,5r. a taky jsem bohuzel nedavno byla na revizi,skoda mluvit.. :( Jako vcera si vzpominam,ze jsem byla ve tve situaci a museli jsme cekat nez zase budeme moci cokoliv a to cekani u me bylo plne deprese,pac cekat neumim :n: :n: a tak mi to prislo jako nekonecny a strasne prazdny obdobi.. :( Nyni uz se znova po 2mesicich snazime a uz se citim lepe,ze uz muzeme opet do boje a at uz clovek prohrava,nebo vyhrava,ae muzu nejakym zpusobem bojovat znova..Tobe moc drzim palecky k prekonani toho obdobi a priste ti preju,aby uz to vyslo a vse bylo ok a sobe taky a vlastne vsem,ktere jsme toto musely zazit.. ;) Taky si jeste jedno miminko strasne moc preju a jak ty rikas-strasne,strasne,strasne... ;) :k: :a:

Držím palečky, aby se to brzy zase podařilo a všechno probíhalo jak má. Našemu Kubíkovi je 16 měsíců a taky se snažíme o další mimčo. Přesně jak píšeš, prostě cítím, že bych chtěla mít zase miminko.
A moc hezké fotečky, Tobík je hezký klučina.

janka.82

Ahojky. Tobísek je moc krásnej. Držím palečky, aby to napodruhé vyšlo :w: :w: :w:

In reply to by mirax

Tak mi jsme taky pořádný a to jsme holky ;) 8 kilo a půl roku :00: tak ať to snažení pak už vyjde :one: jinak tě obdivuji že chceš tak brzy po sobě mimi, já mám doma 5 letého syna a myslím že je to tak akorát od sebe ;)

In reply to by Macinka2

Tak to jo:)))
No, já nevím, cítím to tak, prostě si mimi hrozně přeju. S bráchou jsme od sebe taky rok a dva měsíce a strašně si rozumíme...I když mazec to asi bude:) Uvidíme, co příroda n ato mé toužení.
Taky je mi už 31..

In reply to by mirax

31 to je krásný věk ;) my jsme se ségrou přesně 2 roky a 1 den od sebe a tedy jsme si nerozuměli až do 17 let ale ted je to v pohodě :one: jinak držím palečky ať vám to brzy vyjde :qu: :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka