První plavání s Míšou♥

10.01.2009

Ahojte holky, tak jsme byli ve čtvrtek poprvé na plavání.....jel se juknout i taťka, bráška s přítelkyní, tak trošku jako Hujerovic rodina :s: Moc se nám to líbilo, Míšovi taky, ale jen do té doby,než si ho vzala instruktorka...to békal. Máme zatím jen pár foteček, ale nejsou moc vydařené, příště vezvem svůj, no a taky videa a ty jsou parádní, ale ještě nejsou ztažené v počítači.
Jinak máme rýmu, tak nevím jestli z toho plavání nebo z té nevydařené cesty z Moravy kdy nám kleklo auto :r: To je už opravené, ale manžel ho raději převezl ze Dvora Králové do Trutnova bo nám tam řekli, že je to řídící jednotkou a to by nás vyšlo na 25tisíc a v Trutnově řekli, že to bylo baterií....koupili jsme ho totiž z baterií, která bylůa do Škoda 120 :spid: , ale to jsme netušili, nekontrolovali jsme jí. Oprava vyšla na 800kš+3300 baterie. No a 2500kč ty odvozy sem a tam, ale aspon, že tak.
Jinak nevím co se to teď už 3 dny semnou děje.....točí se mi hlava a táhne mě to doleva. V pátek mě nažel vezl k dr na injekci a dostala jsem čípky....říkala, že to může být nějaká nemoc (název jsem zapoměla :? ), kdy uvnitř za uchem se udělá boule a tlačí na nervové centrum.Ale teda nevím jak na to přišla, ale říkala, že pokuď to neustoupí, tak mám jet za 2h na ORL. Sice to trošku povolilo, ale ráno dnes to bylo zase stejné, tak v Po tam zajdu...docela mám strach a divný pocit :r:
Michálek už taky sám chodí od 28.12., ale moc teda nepapá.....třeba dneska večer nepapal vůbec :n: :r:

takže: - fotečky z plavání super, to je dobře že se vám plavčo líbí a hlavně Miškovi :qu: , už se těším na video :)
- gratuluji k pojízdnému auti, tak nakonec to dopadlo dobře, že jste nemuseli vytasit takovou pálku, ale i tak po
Vánocích to je radost :(
- jejda co se ti to stalo??? doufám že to není nic hroznýho a buď na sebe opatrná hlavně když budeš nosit Michálka
v náručí :k: . Mě se takhle točila hlava tak 3 měsíce po porodu a několikrát jsem se s malou málem svalila :r:
- no a Michálkovi taky přeji ať se brzičko uzdraví, my s rýmou skončili ve čtvrtek, to zas bylo halo při odsávání,
jenže co se dá dělat no a ať začne papat, aby měl sílu na plavání :h:
- a moc gratuluji k prvním samostatným krůčkům a doufám, že vykročil do života tou správnou nožičkou :dance:

In reply to by gabula

Ahojky Gábulko, moc děkuji za pár řádečků :k: Jj sice to bylo trošku přes rozpočet s autem, ale pořád lepší, než kdyby to šlo nad těch 20 tisíc :r:
Právě toho se taky bojím, abych sebou nesekla a neměla Míšu v náruči....zatím jsem to včas zaregistrovala, ale stalo se mi při cestě do města, že jsem upadla na mamku, vezla kočárek, myslela si, že jsem se smekla, ale né......stáhlo mě to doleva :r: Musí to být nějaká banalita, jinak nevím co by bylo dál :r: , každopádně bych bojovala ať by to bylo cokoliv :w:
Nemocný s teplotou jsme byli o svátcích a teď rýma, snad to bude v pořádku, aby jsme mohli chodit plavat a radovat se :h:
Papá a děkuji za podporu ;)

Problémy s autem, jo to známe moc dobře... :( , to je na prd, ale co to píšeš o sobě, no holka, mooc držím pěsti, aby si byla v pořádku a ten divný pocit, zůstal jen divným pocitem... :) .Míšánek je roztomiloučkej a ta poslední fotečka, je suprová.... :c: .

In reply to by Danka

:r: Ahojky Danuško, taky máte problémy s autem? Je to hrůza a o to větší, když se v něm jede s dítkem, to je pak na hlavu :w: Jinak děkuji......snad to nic není, teda doufám :w: :w: :w: Ten rok nám hrozně začal, tak to snad nebude pokračovat :r:

Ahojky. Hezke fotecky. Ja jdu s malou taky zitra na prvni lekci plavani. Ale nam je teprv necelych 7 mesicu. :-)

na tebe myslela. Moc gratuluji k chození Michálka,to teda Fílu předběhl :\x: je to šikulka. Jinak s tim autem co na to říct :spid: . Je mi líto,že marodíte a že marodíš i ty,bože co to máš? tak hlavně ať to není nic vážného a jak snesl Míša zase cestu autem ,nezvracel ti, vyřešili jste to nakonec,je teda pro takhle malé děti nějaký prášeček? Jinak mně z jídlem zlobí Fíla dodnes :( .Gabča,Filípek,Domčulka

In reply to by Bestyjka.

Ahojky Gábinko, no já vůbec netuším co se to semnou děje a snad se brzo dovím co to je bo mám vážně strach a hlavně divný pocit :r: Cestou z Moravy samozřejmě Michálek zvracel, ale to bylo asi tím, že uý ty homeopatika přestali účinkovat :r: Bylo to hrozný a teď se bojím jakékoli jízdy autem, ikdyž je pravda, že krátké vzdálenosti mu problém nedělají a jak se jede plynule a né moc zatáčkama, tak je to v poho, ale teď mi stačí jak trošku zabrečí a už mě buší srdce, že je mu špatně a že bude zvracet :r: Vím, že by jsme to dělat neměli, ale jak tam tak i zpátky, tak posledních 15 km jsme ho měli v náruči :r: :r: :r: ....usínal na rameni a řekla bych, že proti směru jízdy je mu lépe...ve směru se mu dělá zle, ale máme už tu velkou autosedačku, tak jinak než ve směru jezdit nejde :r:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka