Tesco - výprodej dětských oblečků

10.01.2009

Ahojky, tak jsem dnes jela nakoupit do tesca a mají docela velké slevy na dětské hadříky :one: . Koupila jsem Pavlíkovi zimní kombinézu modro-červenou za 125 Kč (PC 380) a pytel na spaní, moc hezký takový krémový a teploučký za 135 Kč (PC 450), takže super koupě. Mají tam toho víc, ale to co by se mi ještě líbilo, tak měli zrovna v malých velikostech, nejvíc toho mají pro novorozence. Hodila bych sem foto, ale už to mám vyprané :qu: Tak třeba jsem někoho inspirovala :s: :a:

Taky jsem dneska zrovinka byla s naší babi v Tescu - v Plzni. A z těch slev jsme byly celý vyvalený :00: . Nakoupila jsem našemu Šimíkovi (v březnu mu budou dva roky) taky pár věci, ty ceny byly k neuvěření - koupily jsme košile ke kalhotům aby byl frajer - jedna košile 51,-kč (dřív 215,-), takový krásný chlupaťoučký proužkatý mikinky 51,-kaček (dřív 290,-), pak frajerský třička s límečkem za 125,-kaček (dřív 250,-) a riflíky za 140,-korunek zlevněných skoro ze 400,-. No tak nekup to :s: . Měla jsem z toho hroznou radost, hlavně z těch chlupaťoučkých mikin - ty jsem vzala zelenej proužek i modrej proužek a velikost na teď a i jednu velikost větší . Taky už to mam vypraný. Jůůů, to byl ale vydařený nákup :qu:

Tak to je super zpráva... :one: .Zítra jedeme do tesca, tak snad něco pořídím.Právě, že mívají, jen na hodně malinkatý miminka, tak snad seženeme i něco pro nás... ;) .Potřebuju oteplené kalhoty k růžové bundě, co jsme dostaly od ježíška.

In reply to by Danka

No tak snad něco seženete, oteplováky jsem tam neviděla, ale měli na holčičky hezký kombinézy, ale byli dražší jak ty klučičí, tak okolo 250 Kč. Ono taky záleží co je to za Tesco, tohle jsem kupovala u nás v Jičíně, ale v týdnu jsem byla v Hradci v centru v Tescu a tam neměli vůbec nic :n:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky