řáděnííííííííííííííí

10.01.2009

taaaak teď jsme přišli z venku a musím sem vložit ilustračně pár fotek, byla to paráda. Jo a mimochodem, vím, že vypadám hrozně, tak mrkejte jen na Viky :!k:

janka.82

Tak jsi tatínkovi přeci jen domluvila??????????? :!k: Sluší Ti to Marti- OPRAVDU!!!!!!!!!!!!! A Vikince samozřejmě také :c: :c: :c: :h: :h: :h: :dance: :dance: :dance: :\x: :\x: :\x: :qu: :qu: :qu: :w: :w: :w: ;) ;) ;) :h: :h: :h:

Ahoj prosímtě vypadáš naprosto normálně ;) náhodou ti to sluší a malá je ůůůůůůžasnááááá :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: moc jí to sluší ta bundička je super :one: prostě parádnice :dance: určitě jste si to moc užili :///:

čau dupo....jaké pak vypadáš strašně :00: :n: :n: Nepodceňuj se pořád, vypadáš, jak normální mamča :one: :c: tak a teď k tomu řáděnííííí....fakt supéééér :qu: :qu: :qu: :qu: , kde jsi pro Vikáska sehnala oteplovačky? :? díííík

In reply to by coopis

no fííííha, taková cena :00: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: Tomík má celou soupravičku tak jsem myslela že mu koupím i oteplovačky...ale asi teď né, ale až další zimu, teď donosí tuto...a kde jste to sjížděli? něco mi to připomíná, ale nevím kde :? ;)

In reply to by Marcelka83.

no jo, je to pálka jako prase, ale kupovala jsem to před Vánocy a teď sem slyšela že tam mají slevy a taky jsem je koupila delší, tak uvidíme jestli budou i na příští zimu, jsou totiž suprácké, dají se zahnout, mají tam u nohy totiž takovou tu gumičku vevnitř co ti to drží :one: no sjížděli jsme to naproti Hotelového domu :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky