Co na teplotku?

10.01.2009

Prosím nějaké babské rady na teplotu. Moje beruška 7let má 38.5 je celá nějaká mimo. Kromě ibalginu, který zabírá jen na chvilku. Dííííííííííííííky

Kliknutím vložíte smajlíky:

my dáváme na teplotu panadol. Dost se osvědčil. Zábaly jsou určitě taky dobrý ale já na to nemám nějak sílu. Pokud to není opravdu nutný tak se do toho nepouštím i když jsme to už taky museli absolvovat. Hlavně bych ti poradila aby jsi teplotu opravdu poctivě hlídala a kdyby to neklesalo ani po lékách tak bych to nenechávala jen tak. Dnes je opravdu špatná doba různých zákeřných virů. např. meningokok a opravdu se to nesmí podceňovat. Nechci tě strašit to určitě ne ale člověk musí být ostražitý. Přeji vám hodně zdravíčka a ať se malá brzy zotaví.

Ahojky moje ségra trpěla při každé chřipajzně, rýmě nebo tak na vysoké teploty a jediný co jí pomáhalo byly zábaly. To se vezme peřina na ní nějaký igelit a na ní ručník namočený ve studené vodě do toho berušku položíš rychle jí do toho zabalíš, ono to studí jen chvilinku, jak je tělo rozpálené tak se to hned ohřeje a tohle vždy ségře pomohlo, mamka jí to dělala i několikrát za noc, protože ta měla vždycky kolem 39 a jak říkáš byla mimo úplně blouznila, ty jo ještě teď to úplně vidím. Ale fakt se jí pak ulevilo, mamka jí taky obalovala zápěstíčka mokrýma kapesníčkama. Tak ať se holčička brzo uzdraví.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka