k

10.01.2009

ahoj sem 32 tt a sem tu nova.mela sem driv si psat denicek pamatuju si jak mi ze zacatku bylo pekne spatne jen sem lezela a zvracela ale pak to presloa tehotenstvi sem si zacala moc uzivat nejvic ktomu prispelo ze sem zacala citit prvni pohyby bylo to krasny kdyz se mi poprvy ozvala.mimochodem budem mit holcicku krystinku termin mam 8.3.2009 a jestli se muzu zeptat az pujdu s malou z porodnice domu nestaci kdyz ji dam do zavinovacky a prikreju ji deckou bydlim pet min od nemocnice budu rodit na vynohradech pry to je dobra nemocnice tak hlavne zdravi tehulky

Kliknutím vložíte smajlíky:

Myslím,že si tě pamatuju. Taky jsem se tady dlouho neukázala,protože nám nešel počítač,ale ted už jsme skoro měsíc zase na drátě,tak si můžu vyměňovat zkušenost. Já mám termín 10.3. čekáme holčičku Elenku. Poslední týden mě moc nekope,už má asi málo prostoru. My jdeme na utz 15.1.,tak jsem zvědavá,jak ta naše princezna roste. Jinak já ji taky nebudu dávat fusak,až pojedeme domů z porodnice. Nabalím ji,koupila jsem jí takovej růžovej overálek,dám 2 čepky a zavinku,asi tu po mně a zabalím ji do deky a dám do autosedačky. Ted jsem ¨byla na kontrole v nemocnici a paní si tam taky takhle odvážela prcka.

In reply to by Klíček

ahoj takze budes mit taky holcicku jo??ja uz se na tu malou strasne tesim ale i zaroven bojim bude to mi prvni dite nerada bych nak neco skazila.mam jeste takovej dotaz jak poznas ty poslicci ja to tu nikde poradne nemuzu najit kde to presne boli???

In reply to by romanka11111

Já myslím,že když si dáš ruce pod pupík na obě strany,tak se píše,že se ti stáhne děloha na chvilku. Já to teda zatím ještě neměla,díkybohu,jsem hroznej plašan. Je to taky moje první dítě a poslední dobou jsem uplně psycho,pořád plaším,že to nezvládnu a včera jsem na to myslela celej večer. Asi to do porodu lepší nebude. Přitom jsem byla ráda,když jsem se dozvěděla,že jsem těhu a ted jsem z toho spíš na prášky,ale myslím,že je to normální,že se ženská bojí,čím víc se jí blíží termín. Jen mám obavy,jak se nám ted malá moc nehýbe,aby bylo všechno ok,ale ve čtvrtek jdu na poslední utz,tak to snad bude ok.

ahojky,tak tě tady vítám.Já mám termín 10.4 a regist.mám u Apolináře,ty tvoje pocity znám,u mě to samé.Mě kope snad ted už pořád a hlavně když se chystám spát.S tím odchodem z porodnice nevím,tak uvidíš jaký bude počasí,ale stejně jí ještě v něčem poneseš,hlavně aby ti nenastydla,v březnu bývá ještě pěkná zimka.A někdo ti příjde určitě pro vás,vid?Tak si to pěkně užívej,opatruj se a at se ti tu líbí.A máš krásnou,zdravou holčičku,my čekáme chlapečka.pa

In reply to by Matýsek

ahoj akorad sme se dneska s pritelem bavili o pocasi jaky asi bude v breznu ale kazdopadne ji nabalim az si ji povezu domu nejlepsi na tom je ze vynohrady mam pet min od baraku takze budu doma cuby dup.a jaky das jmeno vasemu chlapeckovy???

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka