Uz nemuzu!!!!!Pomoc - poslicci nebo uz konecne zacinajici porod???

10.01.2009

Mam pravidelne bolesti uz od 13.00 a to po peti minutach!!!! Byly bolestive dost, ale daly se jeste jakztakz vydychat...ted uz jsem ale unavena, vana mi nezabrala, bolesti stale mam po peti minutach a rekla bych, ze i o dost silnejsi.....Rodim uz?? Ja byla rano o pul desate na prohlidce v porodnici a dr. rikal, ze jsem jeste zavrena. Je mozne, ze to mohlo postoupit?? Ty bolesti uz mam celkem silne a to mi jeste neprdla voda!!Nechci jet zbytecne, co mam delat?? :r:

Kliknutím vložíte smajlíky:

:||): už je to asi tady, před hodinkou jsem Megiss odvezla do porodnice.Stahy už co 8 minut, ale zatím na sál nešla. Pouze na pokoj, kde se bude sledovat jak vše pokračuje.... budu informovat o průběhu Zdenka - mamka

Být tebou, tak jedu okamžitě do porodnice. Já jsem tam jela taky když jsem měla kontrakce po 5 minutách a odešla mi hlenová zátka a v porodnici už jsem na příjmu měla kontrakce po 3 - 4 minutách a porod byl už rozběhlý. Trvalo sice ještě skoro 6 hodin, než jsem byla dostatečně otevřená a mohla jsem začít tlačit, ale bolesti postupně sílily a když jsem byla otevřená na 4,5 prstu, píchl mi doktor vak blan, aby mi odtekla plodová voda. A do půl hodinky už pak byl náš syn na světě. Tak neváhej a jeď rodit. Přeju hodně štěstí!

Ty jsi blázen chceš rodit doma okamžitě jeď di porodnice! Dsť se můžeš roztrhnout!!!! Po 2hod těchto bolestí se musí jez, to už je porod!!! Píchnou ti něco na otevření! Tak jeď a ať je to rychlé a děťátko i maminka v pohodě!

Myslím, že už rodíš. To že to ráno nic nebylo neznamená, že teď už to není porod. Já bych asi jela, i za cenu toho že budu hysterka.

Ahoj tak jsem dala na Tvou radu s horkou vanou a bříško mi ztvrdne po 15 minutách, před vanou bylo 20minut.... Tak nevím , raději asi pojedu pro jistotu pokud to bude růst ten interval...už ať je to za náma a miminka jsou zdráva!!! :||): :cc): :||):
Hodně štěstí přeji Markéta

Ahojka. Pokud se to po koupeli nezmírnlo, tak já bych určitě jela. Maximálně Tě pošlou zpátky, ale budeš mít jistotu. Budem držet palečky ať je to ono a už to máte za sebou, jste v pořádku a máš mimíska u sebe. :a:

taky bych radši jela...pokud už jich máš tak dlouho, pravidelné a vana nezabrala...tak radši ano...já jako prvorodička porodila za 5 hodin, bolesti jen 2,5 hodiny...já bych vlastně mít bolesti jako ty už byla dávno mamka :ww:

Ahojky Katalinko prosím tě už se netrap to už bude určitě rozjíždějící se porod. Jestli čekáš až ti praskne voda, tak to se taky nemusíš vůbec dočkat - voda vždycky nepraskne. Já být tebou, tak se vydám do porodnice a jestli máš pochybnoxti, tak tam ještě brkni a řekni jim jak to s tebou vypadá. No a že ráno to bylo ještě bez náznaku porodu, tak to se ti může behem hodiny klidně změnit. Já ti radím vyraz do porodnice a moc držím palečky ať to máš brzo za sebou. pa pa

Já bych asi raději jela..Pro jistotu. Kmarádka se ze 3 cm otevřela na 8 cm za 40 minut a to byla pvorodička..takže člověk nikdy neví..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka