Holky potřebuju poradit ...

10.01.2009

Holky prosím o radu ..jsem dneska 36+5tt, už třetí den cítím intenzivnější bolest mezi nožkama, v kříži, občas mě vezme křeč do třísel, nebo podbřišku apod., no nemusím vám to popisovat, vždyť vy které jste na tom podobně, víte o čem mluvím, zklrátka už je mrňousek sestouplý dole a všechno mě od něho tlačí a on má asi taky už pocit, že mu nestačím :c: .Ve čtvrtek jsem byla na ctg, tam žádné kontrakce nezaznamenali, MUDr. žekla že mám ještě času dost, ale teď nevím, zda se něco nemůže začínat chystat ..už druhý den se objeví průjem, ale jen tak jednou za den, takže z jídla to být nemůže, většinou k večeru a teď když jsem lezla ze sprchy a utírám si pipku tak na ručníku žlutý hlen.Výtok mám celé těhu, ale takový sklovitý ...včera jsem si všimla, že ten je trochu hustější, a dnes žlutý, ale bez krve ...myslíte, že by to mohla být ta hlenová zátka?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Mě už to takhle všechno bolí už od 28tt, teď jsem 34tt a přidaly se k tomu i kyčle že nemůžu už bolestí ani spát natož chodit. Ale čípek zatím držel dobře a malý je koncem pánevním a pořád ještě nahoře tak ty bolesti nemusí nutně znamenat porod, aspoň doufám, musíme ještě vydržet. :)

In reply to by katzchen

..te'd už je to zase nějak v klidu, já mám mrňouska už dole, podle pohmatu, a taky podle bříška, už mi kleslo níž a jak jsem psala při chůzi už mě to dost bolí, cítím tlak, píchání ..nu ale to u tak je, dneska když jsem viděla ten hlen, tak mě to krapet zarazilo ptrávě že mi říkala doktorka že podle toho ctg ještě nic, ale podla sona zase že se to chystá, čípek mi nekontrolovala, vůbec nevím, jak na tom jsem, to mi moje MUDr. nesdělila, nevyšetřovala.jednou se s hlenem objevila žilka krve, ale eď zase nic, přečetla jsem si, že to může být i 2-3 týdny před porodem, takže uvidíme .ˇ.buď dřív nebo dl to přijde, takže jak píšeš, musíme vydrž ;) et ..pa

ahojky, může to být zátka. Já jsem dnes 39+6 týden, ale mám ji pořád tam, takže ti neřeknu jestli ji máme stejnou nebo ne.
Ale taky to nic nemusí znamenat. Navíc v tom devátém měsíci už to fakt může přijít kdykoliv, z hodiny na hodinu.
Ale jak říkám, byly tu i holky co jim odtekla zátka a ještě týden nebo 14 dní chodily bez ní.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka