Kočárek

10.01.2009

Ahoj holky,
jsem přihlášená od včerejška. Zatím jsem si jen pročítala články a konečně jsem se rozhodla připojit. Je mi 29 let a čekám 1. mimčo. Termín mám 31.3.
Koukala jsem, že některé máte už připravenou tašku do porodnice. Tak v tom jsem zatím pozadu. Ale už to dávám pomalu dohromady. Věci na mimčo už mám skoro všechny. Chybí mi pár maličkostí a teď v lednu jedeme pro kočárek. Chtěla bych Jané Nomad, máte s ním některá zkušenosti?
Tak se mějte krásně!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, taky jsme březňátka. Na Jané jsem slyšela jen chválu. Jen jednou u známé se porouchalo madlo, nešlo skládat. Opravili to a bylo to ok. Je to kus od kusu, jako se vším. ;)

Holky, jestli chcete, na diskuzi od Lidushky na HOLKY BŘEZNOVÝ 5 se rády vidíme s novými přírůstky. Vítejte. ;) :a:

Me se 31.3.narodila dcera.Ted mám termín 28.3.a tašku do porodnice jsem ještě ani nehledala.Pro kočárek pojedem až v unoru.Hodně věci mi ještě chybí,jen doufám že se miminko nerozhodne narodit dřív. :cc): :/;x:

Ahojda, tak Tě tady vítám :-)S tímhle typem kočárku konkrétně ne,ale moje příbuzná měla Jané slalom pro a byla moc spokojená! Je to kvalitní kočárek, lehký na manipulaci! Takže si myslím, že výběrem téhle značky kočárků určitě neprohloupíš! Jinak já mám termín 7.2. takže už to máme za pár :-) papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka