Hlašení :-)

10.01.2009

Ahoj holky,
tak hlásím pro všechny, který mně držíte palce, že to pomáhá. :w: :w: :w: Včera UTZ sice ještě stále nic neukazujem ale sliznice je zvýšená a děloha prokrvená více, na vaječnících není vidět, že by to bylo mimo, tak snad už se zítra ukáže :cc): :cc): . Potrvůrka jedna :///: :///: HCG včera bylo zase vyšší. :s: takže naděje je stále větší a větší :°: Dnes bych od rána pořád jedla, asi i proto, že mě to tu vůbec neba :r: anebo už si dělám zásoby dopředu :00: :00:
Tak napište co Vy?? Ať nepíšu pořád jen já :s: :s:

:) Kašpárku maličký,tak tady čtu samé pozitivní zprávy od tebe ,to jsem moc ráda......Moc tě to přeju a držim palečky,aby to srále sílilo a bylo vše tak jak má být.......Těšim se na další hlášení.....Měj se mo fajn držim mocccccccc palečky :h: :h: :h:

Ahoj Kašpárku, hrozně moc držím palečky aby na tebe už zítra z UTZ vykouklo miminko a z místa kde má být. Uvidíš že bude všechno v pořádku.

moc děkuju, všem sržím palce, aby Ms nedorazila anebo se snažení povedlo :w: :w: :w: Hned ráno dám vědět co a jak. Mám doktorku, ale jsme přátelé, tak mě tu raději nechala podohledem, ale myslím, že snad nechali každého, kdyby se jim něco nezdálo :ooo:
:a: :a: :a:
Jeětě jednou děkuju :\x: :\x:

Ahojky,
tak to je supeeer, vypadá to, že tam ten mimísek někdě roste :||): :cc): :||): :dance: :) .
Ty máš ale super doktora, že ti to takhle hlídá a řekne ti, jak to vypadá. Klidně papej dál, ať se tam miminku pěkně zahňizďuje... :s:.
Já čekám MS zítra, stále tomu nenasvědčuje nic, že bych byla těhule, takže přikoupím asi ten RA VIT a začnu další měsíc nové snaženíčko.
Hezké odpoledne, pa Lucka :a:

a copak to je , že ti to tak pomáhá?gynekolog ti něco dal????taky bych tomu mimi chtěla trochu pomoctberu vitamíny a nějak se nedaří...třeba příště...tak držím palečky :w: :w: :w: :w: :one: :one: :one: :one: ať to výjde a mimi se uchytí :||): krásný den :-)

tak to je super,ze to pomaha,pac ja ti tady drzim tak palce,ze vic to opravdu uz nejde. ;) :) :00: :) HCG vyssi,no hura,hura a pomalicku je to lepsi a lepsi a nadeje vetsi a vetsi.. ;) S tim jidlem nooo coment,pac ja bych s prominutim zrala ted porad..Za 8dni cekam MS,tak doufam,ze nedorazi,protoze jsem se tooooooolik moc snazila pri pozitivnim ovu testiku,ze me to az bolelo.. :///: ;) V podbrisku me krapet poboliva jako pri ocekavane MS a to jiz od ovu a stale,ale jednou jsem to tak uz zazila a taky to bylo tehu,ale bohuzel nezdarene,ale nadej umira posledni a ja proste verim,ze to jednou vyjde..TOBE I NADALE MOCMOC DRZIM PALECKY :w: V te nemocnici musi byt otrava..Ja tam nedavno byla jen na ten jeden den a pul noci,kdy se mi to bohuzel stalo,ale byla jsem z tama uz polosilena,ale mela jsem pro to spatny duvod a ty si musis rict,ze mas ten nejlepsi duvod na svete-tvuj prdousek.. :h: Drz se,myslim na tebe!! :a:

jsem od tebe chtěla dneska slyšet ;) :qu: sice se mi s těma drženejma palečkama špatně ťuká do klávesnice, ale to se nedá nic dělat, když to pomáhá, tak musím trochu toho vlastního pohodlí obětovat :s: :a:

Jééé to mám radoat za tebe.Pořád držím palečky :one: :one: :one: :one: Ona si s tebou ta potvurka hraje na schovavanou ale neboj ona vykoukne.Držim pěsti ať máš štěstí :girl: :girl: :girl:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka