České Budějovice

10.01.2009

holky, jste tu některá, co rodila v Budějovicích? Jaké jsou vaše zkušenosti? A jestli tu některá máte termín v únoru a chystáte se rodit v ČB, ozvěte se! ;) :dance: :\x:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jsem šťastná že sem rodila zrovna v ČB.Profesionalita porodníku zachránila mé malé život a navíc je úplně bez následků.Kamarádka se stejným Problémem ve Strakonicích to štěstí neměla.I sestřičky jsou víc než ochotné.Zaleží taky na mamince jak se chová já byla s maminkou na pokoji a ta si volala sestřičku každých pět minut i tak sestřička přišla stále ještě s úsměvem a snažila se pomoci.Jediné co bych mohla vytknout je zdejší jídlo ale to za zdejší profesionalitu opravdu stojí to vydržet.

In reply to by corry

ahoj corry :a: , díky moc za názor a příspěvek, už mě to čeká brzy a tyto zprávy mě alespon trochu uklidní. :-) Jsem prvorodička, takže stejně nevim, co od toho čekat, jen se musim smířit dopředu že to bude bolet , halt se nedá svítit :-) měj se krásně a hodně zdravíčka v novém roce!;-) :k: :k: :k:

Ahojky, díky, já právě zvažovala, jestli Krumlov nebo Budějky, ale říkam si , že do toho Krumlova by přítel musel přeci jen dojíždět a že těch pár dní v nemocnici snad taky nějak přežiju. :||): Asi záleží, na koho se narazí, myslim, že je to v lidech. Mam teda strach, protože jsem prvorodička a s miminkem to opravdu neumím, ale doufám, že mi tam pomůžou a ukážou jak na to. Doufám :///:

já rodila v čb v říjnu. Původně jsem měla v plánu rodit v Pelhřimově, protože jsem slyšela i četla o špatném přístupu sester na šestinedělí v čb. Vlastně skoro každá nadávala. Ale osud to nějak zaonačil a já skončila v čb na rizikovém. Nemůžu proti téhle porodnici říct křivé slovo. Asi jsem měla štěstí, ale všichni byli vstřícní a milí. Pomáhali, poradili, byla jsem opravdu spokojená.

Přístup k lidem je na gyn-por odd o nervy! Klidně na ně kdyžtak zařvi. Ale co se týká miminek, tak mají nelepší vybavení, kdyby bylo něco špatně a dokonce v celé čr 2. nejlepší novorozenecké odd. A co se týká celých JČ, asi tam není nic lepšího na výběr za nemocnici... :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka