prosím o radu..

10.01.2009

:cc): ahojky holky mám velkou prosbu jsem v 15.t. a mám strach že je prcek moc malej před třemi týdny měl asi 6cm,kolik má váš prcek??všude píšou něco jiného a doktorka mi ho naposledy nemohla změřit protože byl schoulenej a asík spinkal a navíc mám pocit že mi neroste bříško ale to asi moc přemýšlím...děkuji :§)

Já byla na UZV 12+3 a mimís měřil 6,2cm plus nožičky. Nepapomeň, že mimi se měří od hlavičky k zadečku, v těch knížkách pak třeba čteš velikost celkovou a zbytečně se stresuješ. Když Dr. říká, že je to OK, tak je. Určitě by tě upozornil, ať jíš třeba vitamíny nebo něco! Tak se raduj, jakého máš krásného mimíse v bříšku - nevadí, že malinkém, však břucho vyroste :-)

Tak s hematomem zkušenosti bohudík nemám tak Ti s tímhle neporadím, ale co se týče bříška tak mi trošinku vyrostlo až ve 25tt do té doby jsem byla pořád stejná jen jsem přibrala 7kg do zadečku a stehen a teď jsem v 27tt a mám dojem že bříško roste ze dne na den:) Ale taky záleží jaké jsi postavy, já jsem nikdy nebyla hubená, spíše taková oplácanější, tak se mi to možná schovalo do těch mých tukových polštářků:) Jinak mě malého neměřili, dr říkal že má špatnou polohu. Ve 20tt jsem měla 319gr, ale mám předpoklad velkého mimíska, a co jsem se bavila s jednou těhu na vyšetření tak ona měla 250gr ve 20tt. Neboj se, každé mimi je jiné, věřím že budete oba zdrávi:) Přeji hezké těhu! :a:

Ahojky, já byla na utz v 11+2 a prcek měl 4,5 cm a Dr říkal že roste tak jak má. Takže tvůj prcek je ukázkovej

Buď v klidu. Jestli nemáš jiné problémy tak bude vše v pořádku. Já jsem v 17.tt břicho nemám žádné, ještě jsem nic nepřibrala (spíš zhubla). A prcek je v pohodě.

In reply to by d.e.i.n.a

No já mám problém za problémem od prvního dne těhu..od začátku špinim a věčně se mi tam uvnitř vytvářej hematomy doufám že už to bude v klidu stále mi říkali že musim zvládnout do 12 týd. ale já mám strach stále a kolik má teda měřit prcek???okolo 15 týd---

In reply to by vikinka

Ahoj.Každej prcek je jinej!jeden menší jeden větší,jestli jsi menší i ty nemůžeš čekat žádného obra a hl má spoustu času na to aby rostl!Neboj hl se zbytečně nestresuj všechno bude v poho!znám 2holčiny které měly velký hematom na děloze a obě mají zdravé chlapečky ta jedna už 2 a to jí manžel posílal do obchodu pro lahváče a ona tahala těžké tažky s lahvema,nákupem a 2letým klučinou do 4patra do schodu protože nemají v baráku výtah.Hl ted musíš být v klidu a nenervovat se!Já špinila taky a mám 14měsíční dceru!A kyby nebylo něco v pořádku tak ti Dr určitě něco řekne a řeší to! :a:

In reply to by Edna

:///: :///: DĚKUJI vím že jsem hrozná ale tak nějak se docela bojim o prcka hlavně mě doktorka straší s tim hematomem prý aby se mi nezačala oddělovat placenta já mám pocit že mi snad nikdy neřeknou nic dobrýho teď naposledy jsem odcházela skoro se slzama v očích nevěděla jsem že hematom může prudit tak dlouho a navíc mi řekla že si mám hlídat plodovou vodu já ani nevím jak to vypadá a navíc si myslím že bych si toho malého množství nevšimla... :n:

In reply to by vikinka

Jojo vím o čem mluvíš taky sem si těhu vůbec neužila-pořád něco a taky sem se sledovala víc než bylo dobré,protože sem se bála a taky proto že první těhu skončilo samovolným potratem cca ve 4tt.Až po porodu když sem si to všechno zpětně promítla mi došlo jaká to byla blbost se stresovat někdy úplně zbytečnýma věcma!Hlídat plodovou vodu?no páááni to by mě zajmalo jak se to dělá?Dala ti k tomu návod? ;) Ten hematom chvílku trva než se vstřebá,musí se kontrolovat.Ale možná když to tak čtu bych zkusila ještě jiného gynekologa nebo ať ti aspon vysvětlí jak a co máš dělat jako např s tou plodovkou!To přece nemůžeš vědět kolik ji máš?to pozná ona na UZ

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky