No jo no

10.01.2009

No jo no.Jenže v tomhle já jsem hrozně blbá,neumím říct ne!Ona si začne na všechno stěžovat a já než abych to poslouchala,tak jdu a dám ji ty peníze!

:///: :///: tak to je hustý, to jsi mě docela pobavila. To jim vlastně to kouření dotuješ a jsi sama proti sobě!!!!!!
Když píšeš, že je tvoje mamka schopná udělat skoro krabičku za 2hoďky, to je pak jasný, že se jí to kouření prodraží a nezbývá na ostatní věci a pak se pláče!!!
V tomhle já jsem nekompromisní, dokuď kouříš, ode mne finanční pomoc nečekej a to jsem taky takovej hodnej blbec, ale v tomhle....ani náhodou. :n: Tchán s tchýní taky kouří a jen co zapláčou kvůli penězům, nahodim výraz že mě to vůbec nezajímá!!!!
No a kouřit chodí na zahrádku, jinak jsme jim řekli, že tam jezdit nebudeme.Hotovo, jasná věc!!!!! :a:
Tak hodně sil!!!!!!!

pořádně nevím o co jde,vysvětli mě to prosím.Coapk se děje doma? jj, můj táta taky doma kouří,je to docela nepříjemný,ale je pravda,že když třeba jíme nebo malý spí,tak chodí kouřit do koupelny....ale jinak taky kouří v obýváku,když si tam malý hraje.tak tě docela s tím kouřením chápu....a co ty peníze?to jí dlužíš nebo co?
krásný den :-)

to je právě ty nesmíš ustoupit pokud to nevydržíš poslouchat tak potom odejdi a ona si to po druhé rozmyslí to kouření to mi věř pokud ty peníze potřebuje musíš udělat zásadní krok

skoro tchýně raky pořád jen řeší peníze, jak co je drahý a jak nemá a tak, ale fakt všechno přepočítává na peníze a taky jí žádný prachy nedávám, vím, že rodiče, je něco jiného, ale stejně si myslím, že je to fakt moc, kor když bydlíš jinde a hlavně čekáš mimi, máma by mněla mít rozum a spíš ti ty peníze nechat pro mimčo, moji rodiče, mi pořád dávají a kupují a peníze si ode mně nikdy nevezmou a to i když si od nich něco půjčím, pak to nechtějí, až je mi to blbé, ale oni to prý dělají pro nás, od toho sou rodiče.. :one: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka