Naše velké sluníčko

10.01.2009

:one: :cc): :\x: :\r/ Ráda bych touto cestou poznala hodně dobré kamarádky,třeba na psaní sms,skype i icq ale to my ted bohužel nefunguje nevím proč,nebo třeba přes e-maily.Pak se mužem dopluvit a přijet knám na víkend atd.Jsme s Terezkou skoro pořád sami.Tak kdyby někdo chtěl tak tu je muj E-mail ZlatickoJanik@seznam.cz a přezdívka na skype je Zlatickojanik.Kdybyste chtěly tel tak se ozvěte.Zatím ahojky Janík a Terka :!k: :!k: :!k:

Ahoj to je fajn že se takle seznamujete jsem tady přihlášená zatím pár dní tak se přímo divím jaký je to tady super.Taky házím do kola adresu adikmacik@seznam.cz holky když někdo napíšete tak budu ráda.Holčička Terezka s Vám moc povedla.

janka.82

Ahojky, musím Ti pochválit Terezku- JE SLADKÁ :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h:

Já jsem taky sama, bez kamarádek, občas za mnou někdo přijede, ale to je tak jednou za půl roku... :( .Ráda si pokecám, ale mám jen ICQ, nebo si můžeme psát přes meil a ta návštěva, to by bylo taky moc fajn, odkud, že to si??Máš přenááádherné miminko... :c: :qu: :c:

Ahoj Jani, Terka je moc hezká holčička!! :k: mě nejvíc zachytneš tady, nebo na ICQ, které mám v profilu..na skype moc nechodím, ale jsem tam pod borůvka1977, já jsem z Moravské Třebové a mám 10ti mesíčn holčičku..

Ahoj Jani, já jsem od Liberce a mám 6. měsíčního chlapečka Jozífka, určitě bych ráda našla nějakou kamarádku. Moje mail. adresa je cermakova.pavlina@centrum.cz nebo skype pavlina650 Taky sem dost často sama a protože bydlím na vesnici, maminek s malími dětmi tu moc není, tak budu ráda, pa pa.

In reply to by berberka pajinka

Já jsem od Šumperka,Olomoucký kraj jestli aspon přibližně víš kde to je?Máme 4 měsíční holčičku Terezku.Taky bych chtěla najít nějakou kamaráku.Muj e.mail je ZlatickoJanik@seznam.cz a skype je ZlatickoJanik.Taky bydlím na vesnici je to trochu větš vesnice v nápise máme město ale mě to tak nepříjde.Unás je celkem dost maminek ale oni jsou strašně namyšlený a radi pomlouvaj a já takový lidi nemám rada.Tak se určitě ozvi.Buduse těšit :girl: :one: :a:

In reply to by Janik Zlaticko

Ani moc ne, nejsem zběhlá v zeměpise....ne dělám si srandu :) U nás je taky pár maminek, ale jak říkáš,některé jsou namyšlené a některé prostě divné :) tak pokud máš zaplý skype, můžeme se bavit přes něj, pokud chceš a máš čásek, tak pa pa...

moc ráda bych taky poznala nějakou kamarádku...tak se můžeme seznámit a psát si...můj email je: hanusova35@seznam.cz, icq je 274-168-206.Jmenuji se Jana,jsem z Poděbrad a mám už skoro 3-letého syna Vašíka,6.2.mu budou3roky.Chceme s mužem ještě jedno mimi,ale nějak se nedaří-chce to čas,pohodu, klid.....a co ty? krásný den :-)

In reply to by janule007

Tak mě moc těší tady taky Jana,máme 4 měsíční holčičku Terezku :girl: .Jsem z okresu Šumperk,Olomoucký kraj.Muj e-mail je ZlatickoJanik@seznam :\x: .cz a icq mi ted jaksi nefunguje nevím co se sním stalo :r: .Přesně tak chce to klid a pohodu :ww: .Malá mi zrovna spí už asi 2 hodky je to andílek :dance: .Jinak je mi 20 jestli teda neva.Celkem mladá že?ale já po mimču strašně toužila as sen se mi vyplnil. :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky