Jak spinkaji vase miminka?

10.01.2009

Ahoj vsem, chtela jsem se tady zeptat jak davate spinkat vase mimisky, jestli na bok nebo na zada? Jestli ze na zada, pouzivate nektera tu podlozku na ktere spi mimi na boku nebo podkladate jen plinkou? Nakupuji vybavicku a nevim jestli tutto podlozku poridit ci ne :dance: :dance: :dance: vsem moc dekuju :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

podložku nemám žádnou. Vždycky ji založím peřinkou nebo polštářkem. Spíme v zavinovačce jako vánočka, takže by se skutálela, kdybych ji nezaložila. A je spokojená a když blinká, jsem v klidu, páč blinká vedle sebe. Na zádech bych se bála.
Monitor dechu (jak tu někdo psal) nemám, vyzkoušela jsem si ho v porodnici a přijde mi na prd. Kolikrát jsem ho zapomněla vypnout a vyndala Monču, donesla na přebalovací pult, sundala dupačky a teprve tehdy začal monitor pískat. Takže cca půl minuty by mimi stejně nedýchalo, než by to monitor zaznamenal...

Ahoj, naše malá spala až do min. týdne střídvě na bocích, bála jsem se, aby si neublinkla a nevdechla to. Ted už ale zdatně spinká na zádech a je jí to, myslím, příjemnější :!k: . Jinak my máme tu dýchací podložku a musím říct, že spím úplně v klidu...Vím, že kdyby něco, vzbudí mě to :'zz): . Ale ty asi myslíš jinou, ne? Jen nevím kterou. Jinak naší malé budou 16.1. 3 měsíce. :cc):

In reply to by Wagiska

Ahoj, dekuju za odpoved, ja ji koupila taky tu nanny podlozku, + jsem myslela takovou tu mensi vystuzenou jak si mimi na ni lehne na bok a ona ho to drzi tak aby se nemohl prevalit na zadicka...taky bych radeji davala spat na bok,ale neprevali se ti potom sama nejak na zadicka?

ahojky mi spinkáme jen na zádech a podložku nemáme a ani sme ji zatím nepotřebovali je jen na tobě jestli ji budeš chtít

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka