Ahoj, holky.

10.01.2009

Jsem ráda, že už mohu mezi vás patřit. Zaregistrovala jsem se před dvěma dny a teď jsem dostala odvahu napsat. Jsem v 5t a jsem moc ráda. Doufám, že bude vše v pořádku. :)

Ahojky, gratuluji k těhu a přeji ať je vše bez problémů :-) já jsem teď 18 tt a je to jako včera kdy jsem taky sem psala o svém pozivitním těhu testu... 2x tt označuje týden těhotenství....za chvíli se zorientuješ a uvidíš, najdeš i spoustu rad, tipů apod.
měj se Paf

Simpik.V
Moc tě tady vítám a ničeho se opravdu bát nemusíš :) Je to tu pryma, neboj se na něco tady zeptat a třeba i poradit ostatním :)

vítám tě mezi námi :||): jsme na tom stejně já jsem 6tt a v pondělí jdu na první kontorlu už se nemůžu dočkat až uvidím tu malou fazolku.A co ty,kdy se tam chystáš?A jak se jinak cítíš?...

In reply to by monke

Ahoj, na kontrole jsem byla 9.1. a to podruhé, fazolku jak říkáš, jsem viděla a byl to nádherný pocit, měří 0.63 cm :||):. Zeptala jsem se paní dr., jestli si mohu vzít ten obrázek toho malého embrýska, tak jsem zaplatila 50 korun a mám ho doma :!k: Fotečku chci přiložit, ale jsem na druhém PC, kde není skener a kde je skener, spí manžel a nechci ho budit. Dnes jsem se probudila až v pět :w: , za což jsem ráda, protože někdy se budím i o půl třetí. Chudák manžel moc se se mnou nevyspí. :( Zatím vůbec nezvracím :sick: , spíše mám citlivost na pachy a motá se mi hlava. Chci se tě zeptat, proč se píše dvě tt, to by mě zajímalo. Měj se moc hezky :a:

In reply to by magda.kadlecova

to věřím,že to byl krásný pocit.Já jdu zítra a už se nemůžu dočkat..Jinak já spím jak Šípková Růženka :s: chodím spát večer v 20h a vstávám taky na 8h,to je můj jediný příznak těhu jinak jsem úplně v pohodě.Myslím si,že dvě tt to znamená těhotenský týden,ale nevim to jistě.Viděla jsem tvoji fotečku a je moc krásná...Měj se moc hezky pa pa :a:

čau Magdi,
vzpomínám, když já byla v 5 tt. Jako by to bylo včera. Ale naní... v ložnici mi po obědě chrupká osmiměsíční čertice!!!! Ses nás bála??? že jsi hledala odvahu nám napsat??? neboj se nic, je nás víc a nebudem se bát vlka nic!!! jen piš piš ať je o čem diskutovat!!!

ahoj magdi.Drzim ti palecky at tve tehotenstvi probiha zdrave a at ti prcek roste jako z vody...pro me tedy byli prvni 3,5 mesice opravdu tezke, ciste jen v tehotenskych stavech,ale uz mam vse za sebou a je to moc fajn...setri se,odpocivej a papkej same dobrutky....hodne stesti...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky