Krém na strie

10.01.2009

Ahoj holky :) máte některá dobrý a vyzkoušený tip na krém proti striím? Přeju pěkný a pohodový víkend! :\x:

přídávám se k většině.Používám Elasti-Q a Niveu-ale obyčejný tělový krém. Používám je na střídačku a zatím paráda.(ťuk, 'tuk.....ať to nezakriknu :-) měj se

jsem 35 tt a dle rady holek tady na webu používám tak od 20 tt dětský olej s azulenem (takový ten malý modrý) a zatím ani puklinka :-)

Simpik.V
Ahojky, já používám Elasti- Q originál a je opravdu moc dobrý. Žádné strie nemám, tedy zatím :s:

Ahoj já používám Elasti-Q a jsem s ním vážně moc spokojená jsem 34tt a žádné strie nemám, koupila jsem si ho na doporučení holek od tud a tak i já můžu vřele doporučit a stojí jen 150kč 200ml což si myslím že je vážně dobrá cena. Tak dobře vyber a přeju hlavně uspěch

Tak ja pouzivam od Nivea Q10 abych mela pruznou kuzi pouzivala sem ji pri prnim tehotenstvi a strie se mi neudelaly nyni jsem 33tyden s dvojcaty poradny pupik a zatim taky nic doufam ze to vydrzi nevim jestli je to tim kremem asi hodne duzlezita je genetika no ale moji mamce brisko popraskalo tak nevim kazdopadne preji prijemne tehotenstvi:-)

Ahoj, já se na to samé ptala doktorky a ta mi sdělila, že je to stejně všechno stejný! Noo a hlavně, že je to gen.dědičný.Takže se můžeš mazat od hlavy až k patě, a když tvoje máma měla strie, můžeš je mít taky, ale samože třeba i né. Já se teda mažu (nivea- dětským krémem), strie nemám a máma je taky neměla. Tak nevím. :a:

In reply to by gosík

přesně tak, je to už daný. Některé kůže mají více elastenu a jsou pružnější.
Jinak mám vyzkoušený elasti Q - oba druhy, bonella a Nivea body Q10 plus - ten byl nejlepší a nejdýl vydržel a zdála se mi po něm pokožka víc hebká a pružná.
Jinak strie se mi udělaly asi až měsíc po porodu, hodně malinké a asi tři čárečky.Ale prsa dostávaji zabrat kojením.Tak radím mazat i prsa.Žana a Amálka

já mám doma dva typy,zatím nemám ani jeden vyzkoušený,jelikož mimi ještě nečekám,ale už jsem po jednom dítěti a čekáme na druhé,ale zatím se nedaří...ale nevadí, ono to příjde samo,až to budu nejmíň čekat :!k: :!k: :!k: :!k: :!k: Já mám doma značku MATERN PROGRAM-ten si myslím je dobrý a pak ještě jednu ato je za značku...mno,kdybych věděla.... :\/: napíšu ti ji až dorazím do svého domova,tak ti ji sem dopíšu, kočko.Tak snad jsem trochu pomohla... :k: :\x:
krásný den :-) Janule

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky