jeste jeden trochu hloupy dotaz

10.01.2009

pravdepodobne budeme mit velke mimi uz po narozeni,tak kupujeme radsi rovnou vice oblecku ve velikosti 62 a z 56 jen neco malo...ale kdyz mimi povezeme z porodnice tak nevim jestli staci ta 56 nebo radsi jeste 50??miminka pry v porodnici jeste trosku shodi,tak aby mu to nebylo zase moc velky,dekuju vsem za odpoved na takovou otazku :s:

Kliknutím vložíte smajlíky:

jj,tak to asi poresim v te 56,prece jenom miminko bude jeste v zavinovacce,takze kdyby nam to bylo vetsi,tak to ani nebude videt a male to nepociti,horsi by bylo,kdyby v tom bylo natesno,to by se necilo nejlip...dekuju vam za pomoc :c:

já mám taky 56 něco málo, ještě chci dokoupit tak 4 bodyčka, ale právě kamarádka mi taky říkala, že stejně musela pak kupovat 50, že ta 56 mu byla veliká a to neměla zrovna prcka, 3,20 a 51 cm, ale já na tu 50 nikde nenarazila snad jednou, ale to jsem nevzala, to bylo jak na panenku, asi se na tu 50 vyprdnu, stejně bude jen na 2 týdny třeba možná 3, a větší to být může, mimi to vadit nebude, stejně jenom spinká

ahojky,urcite tu mensi vel.!! ta 62 je desne velka! natalka mela porodni vahu 4 kila a 51cm a 56 ji je doted velka:) zitra mame 4 tydny

Ahojky! Tak ta 50 se mi zdá malá. Já jsem si kupovala rovnou 56, termín mám 19.1. Raději vzít větší, než malé a mimi bude mít zkroucené nožičky. Navíc, délku vcelku zamaskuješ pletenýma bačkůrkama nebo zavinovačkou. Na tom nezáleží. Hlavně, aˇje mimi v pohodlí. Tak se drž, pa!!! :-)Jo moje první měla 3,3kg a 51cm a 50 byla malá. Beru to podle zkušenosti.Každé mimi je jiné!!!

Určitě ještě 50 já měla malou 3270g tak jsme to vynosily ale káméška měla chlapečka přes 4kila a taky měla 50 a bylo mu to akorát.Tak snad jsem poradila?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka