Kočárky,jaký vybíráte?

10.01.2009

Ahojky všem,mám ještě hodně času na kočárek ,ale zajímá mě jaký budete kupovat.Chtěla bych skladný kočárek(do auta),lehký a dobře udržovatelný.Na netu je hodně velký výběr,ale dávám přednost kamen.obchodům. :a: :/;x:

Kliknutím vložíte smajlíky:

http://www.kocarky-tom.cz/ Ahoj já budu kupovat Capri a barvu tu černou s kytičkama, výjde na necelých 7000,- Kč
Kvalita je dobrá, měla jsem možnost zkouknout i osobně / velkoobchod mám přes cestu /
ty od DARABABY jsem viděla taky a vaničky jsou děsně malilinké, to capri je na tom asi nejlíp / fusák, deka a aby mělo mim dost místa..... /
Mám termín dneska, ale zatím se VŮBEC NIC NEDĚJE........ :? DALŠÍ MÁM 15.1. TAK UVIDÍM - ASI SE KLUKŮM NA SVĚT NECHCE.... TEĎ SE MAJÍ RODIT SAMÍ KLUCI :cc):

In reply to by Megiss

ahojky :), neboj to může přijít ještě večer :) hih je to tak strasně krásné to těhotenství, porod i ty příšerné bolesti :)...já si pamatuju že jsem v pátek ještě vyklízela na zahradě boudu, doma všechno uklidila, no byla jsem jak v 3.měsíci cítila jsem se jak rybka...a jejda ráno ve 2h mi praskla voda :) a malje macek byl po 14h nasvětě :)) hodně štěstí

In reply to by Charlotka

ahoj, abc bych ti nedoporučovala, my ho měli ale ne rodeo ten 4tec a sportovní nástavba byla úplně debilní, když si ho chtěla dát do lehu to mimi (my jsme se už v 4,5M nevešli do vaničky) tak neměl nad sebou vůbec stříšku, je to daný tím že se kočárek polohuje i se stříškou...

In reply to by Charlotka

no ale jak jsem koukala u toho druhého kočárku je tam sporták udělaný na stejným principu. Je to jen tvoje věc a tvůj hezký kočárek ;) jen píšu aby si věděla..já vlastně to abcéčko kůli tomu prodala. Pak jsme si na zimu koupili Dorjan ten byl opravdu úžasný, kdyby jsme neměli tak debilní bydlení v 5.patře s miniaturním výtahem pro dva lidi. byl by super. Jenže jsme ho museli nechávat v kočárkárně, kde nám ho ukradli. Nyní máme x-landera (sporáťák) a musím ti říct, že jsme s ním opravdu spokojení. Je lehounký proto ho i s 9kg dítětem sama unesu do 5. patra. Kdybych ho bývala koupila už hned i s vajíčkem nemuseli sme dát do toho tolik peněz. Je to těžké vybrat si kočárek v této době, když jich je mraky. Jj dřív byl jeden a bylo to :D Přeji hezký den :dance:

In reply to by Charlotka

no tříkolku bych doporučovala pouze quinny ta je super...ale jinak ty tříkolky nevím nevím, ale každého věc ;). Já si na x-landerovi zatím nenašla chybku hele...úplně lituju že sme kupovali to abcéčko a to jsme z aněj dávali 15. Taky je ještě dost dobrý casualplay, ale je dražsí to je pravda. Já mám 8měsíční mimčo a neustále studuji kočárky :D kdyby ty prodavačky neměli tak malé platy jdu do toho hned :)

Mám kočárek ještě po male, nebudu kupovat nový, protoře je skvělej, přesně jaký jse chtěla. Můj výběr probíhal dost dlouho. Věděla jsem , že chci ít velkou vanu, aby se mi tam dítě krásně vešlo, koš pod kočárem drátěný, ne hadrový a čtyři kola. Chodila jsem po obchodech, koukala, jaký se nabízejí kočárky, kolik stojí a tak, abych měla představu. Obešla jsem i pár bazárů a vybírala. Pak jsem šla se švagrovou kočár koupit. Naslepo. Vešly jsme do obchodu, který mě zaujal nabídkou a přístupem s tím, že tam určitě koupím. A tay že jo, byl tam a hned mě zaujal. Byl přesně dle mých představ.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka