-10stupnů mrazu, mám nebo nemám jít s malou ven???

10.01.2009

Nejhorší je, že když půjdu ona mi usne a pak vydrží spát i dvě hodinky, ale přeci ji nenechám 2hodiny v tom mrazu a budit jí... :O .

Ahoj Dani, nám Dr. říkala,že když je venku více jak -5 stupňů,tak s ní ven chodit nemáme, i to říkali v televizi. U nás je -10 stupňů,takže jsme doma.Naštěstí je malá hodná a hraje si a stojí v postýlce a hopsá :c:

In reply to by Kasandra

No rodiče mi to taky řikaly, že o tom mluvily v televizi, ale já myslela, že mají na mysli, jen ty opravdu malá mimča, tak do třech měsíců... ;) , ale ono to fakt radši nechce moc pokoušet.Nakonec jsme stejně nešly, bylo to tam fakt dost mrazivé... :00: .Mějte se děvčátka.. :a:

někdo tady psal, že miminka nad 10měsíců mají chodit do -10..já v tom sama mám chaos a nikdy nevím..my tu máme ale teď okolo nuly, takže jsem malou šoupla s babičkou ven..:-)

In reply to by Borůvka

Ještě,že ty babičky jsou,nám ted taky vozí Natuli babička,já mám oraz,konečně jsem se sem dostala na delší dobu,né že jedním okem koukám sem a druhým na Natálku,ještě z toho začnu šilhat :s:

ahojky, no a nemáte nějaký průjezd, nebo chodbu, kam by se dalo zajet s kočárkem a nechat jí tam dospat :?

A když jí převezeš domů a necháš jí v kočárku,tak bude spát dál,nebo se probere?,ta naše se probere už ve výtahu,takže bych s ní musela kroužit venku.U nás naštěstí začalo svítit sluníčko,je nádherně,babička mi vozí Natálku,mám veget :c: Při -10 jsme byli včera doma :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka