VIKASEK

10.01.2009

tak vám chci ukázat to mé ksichtidlo, 4.1. měla 11 měsíců, nebudu psát co umí a tak, to si napíšu až za měsíc až bude mít první narozeniny ;) a to se teda rozepíšu. Jen že ji hrozně moc milujiiiii :h: :h: :h: :h:

Vikinečka je mooooc krásná princeznička :h: a jak krásně špulí pusíka :c: a ta fotka jak visí ve vzduchu a taťka pod ní vypadá dost adrenalinově :qu: ten můj malou taky pořád vyhazuje ke stropu a já vždycky trnu, kdy jí drbne hlavou o strop nebo pustí :00:

In reply to by Silvik.52

Děkuji Silvíku :k: :k: :k: :k: však ty máš taky doma krásnou princeznu Julinku :h: :h: :h: :h: no jo, hází s ní jako by nic, ale já mu plně důvěřuju, takže nijak netrnu (zatím) ;) no a malá se u toho tváří tak nezúčastněně, jako by nic, jako by si říkala, tak si taťko pohrej a pak mě zase pusť na zem :!k: :!k: :!k: :!k:

ahoj coopisenko!! viktorka je proste skvela :h: :h: je moc sikovna a koukam, ze z ni bude asi pani malirka vid? ;) mate stejnou zidlicku jako my :-) mejte se krasne :a: zabka+kaja

In reply to by zabka.

ahoooooooj žabulenko naše :a: děkuji děkuji a děkuji za pochvalu :qu: :k: :k: :k: no vypadá to že z ní bude spíš automechanik ( rozebírá autíčka :!k: ) jinak ta židlička už toho zažila, je po mě a dvou bratrech, pak ještě prošla pár dětma a teď je zase u nás :one:

No tak to jsou suprácký fotečky, malá je pěkný čertidlo už od pohledu a tak to má taky bejt, je to ženská:-))) :one: :girl:

jůůů..koukám, že už taky pěkně chodíte..i my..taky potřebuju koupit botičky, ale vůbec nevím jak, z kočárkem nikam nemůžu..jsem z toho trošku zoufalá, ale venku zatím nechodila..
Jinak malá je celej tatík co? Gratulujeme k 11měsícům!!

In reply to by Borůvka

děkuji Borůvko :k: :k: :k: jojo Viky už chodí dost dlouho, začala koncem svého 9 měsíce :s: už se naučila dokonce i utíkat :!k: no nejlepší je dle mě kupovat botičky osobně, žádný net a tak, tak snad se ti brzy poštěstí a dostaneš se ven k nákupům :one: a neboj, jde to doma, tak venku to chození taky půjde :qu: a jinak máš pravdu, malá je celá taťulda :\\:

In reply to by coopis

Neplač, Monča je taky taťulda..no a co..jeno očka má po mě..:-) Já bych spíš kvůli ní, že by se prošla ve sněhu..ale mám tu od švagrové, jsou ale 21 a ty jsou jí dost velký..ale na chvilku by to stačilo..
No my začali v 9 a něco, takže taky dračice...je to sranda s nima, že.. :h:

In reply to by Borůvka

no to teda jo, nejdřív chodila fakt jak naprcanej tučňák (ten výraz vymyslela a použila Zuzana. Picmouse) no a teĎ už lítá jako drak :s: no já si myslím, že když do těch botiček dáš froté štramplíčky a na to ponožky, tak proč ne, stejně v tom nebude dlouho :ww:

Ta je skvělá.Hlavně venku na těch saních a jak už pěkně chodí. Paráda. Gratulujem :k: :one:

jééé..to je malá princezna :h: :h: ..a jak špulí tu pusu :!k: ...Viki, tak šup šup do toho prvního roku...je vidět, že je už moc šikovná, maluje, chodí, lítá :s: :k: :k:

Jako vždycky nezkamala, je úžasná, krásnoučká, miloučká, šikovná holčička :h: :h: :h: :h: :h: . Koukám, že si s tatínkem taky zalítá :!k: , mamžel ty naše taky vyhazuje do vzduchu a oni se řehní jako blázni.

In reply to by janek

děkuju janku můj :c: tak to manža s ní hází, ale nesměje se nahodí takový nepřítomný pohled, jako kdyby ji to bylo úplně putna :!k: :!k: :!k: no jo asi si říká, tak si vyhraj tato a pak mě dej zase dolů :!k: :!k: :!k: :!k:

ivka2222

a to jsou všechny ty dětičky tvoje :jawdrop: malá je úžasná a vypadá jako dirigentka :///:

ahoj coopísku :\x: :\x: ta je kouzelná, s tou papulí, jak špulí :!k: ale jak už si hezky maluje :///: je to šikulka :girl:

janka.82

Huráááááááááááá, fotečky :\x: :\x: :\x: Martinko, já se vždycky na fotečky Viktorky moc těším :dance: Je kouzelnááááááááááá :h: :h: :h: Taťkovi to moc sluší a mamka zase nikde :? :w: :n:

In reply to by janka.82

Janinko tak to je oboustranné, já jsem taky vždycky natěšená na fotky Matýska :s: :s: :s: :s: jinak moc děkuji a já tam nejsem, protože fotím jen já, taťku nenapadne vzít foťák do ruky :e):

no to je kraaaaaaaaaskaaaaaaaaaaaaaa... :D A jak tape, o tom mi si muzeme nechat zdat. Moc se mi libi jak spuli pusinku, to je vazne roztomily.. a koukala jsem ze uz maluje.. nemusis psat komentare o tom jak je sikovna, my to vsichni vidime :h: :h: :h:

In reply to by Hankitacz

Hani, dmu se pýchou, tak pěkně si mi to napsala, moc děkuji :k: :k: jojo špulí a dělá na ni bbbbbbbbbbb a plive po všem, to se ji líbí :///: no maluje, spíš, se snaží, ale na papíru jsou jen náhodné čárky :!k:

In reply to by coopis

tak to mates dela brmbrmbrm a nejrsdsi kdyz ma jidlo v puse.. :D a taky jsem zkousela nechat ho malovat ale mela jsem porad strach ze si vypichne oko tak jsem to vzdala.. mimochodem u nas na papiru nebylo namalovano NIC :D Viktorka je uzasne sikovna holcicka. Ale to ty jiste vis :k:

In reply to by Hankitacz

jojo to taky znám pak je jídlo rozlítané po celé kuchyni :s: :s: :s: ale hlavně že z toho mají dětičky radost :!k: děkuji za chvály, však Mathiasek je taky moc šikovný a hlavně je suprácky nádhernýý k spapání :h: :h: :h: :h:

Ahoj Martinko, Viktorka je úžasnááááá., fakt nemám slov, snad jsem to vystihla :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky