obleceni na odjezd z porodnice

10.01.2009

ahojky,chtela jsem se zeptat trochu predcasne,ale tak pro zajimavost...uz jste premysleli,co oblecetete mimcum pri odjezdu z porodnice na prelomu dubna a kvetna??nechtela bych to nejak s obleckem prehnat,ale samo ani podcenit...dekuji vsem za radyy :c:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, stačí dupačky, bodíčko, čepka, svetr, ponožky, jestli máš, tak nějaké kalhoty, ale my jsme nedávaly, zabalili jsme jí do toho pytle pro miminka, nevim jak se mu říká, je to jakoby kombinézka na zip do autosedačky a přikryli jsme jí dekou, to je vše. V autě máš hned teplo a pak jí jen přeneseš domů, takže to stačí, aby zase nebylo horko. Ani rukavičky jsme nedali, měla dlouhou tu kombinézku.

ahojky ja sem rodila v dubnu 2008 a oblikla sem ji bodicko,dupacky,na to jeste takovy ty pleteny dupacky a ten svetricek jak je taky pletenej v kompletu s dupackama na hlavu cepicku a zabalila sem ji do zavinovacky a dala do autosedacky a jelo se,ja sem mela jen kalhoty,tricko a dzinovy sacko mala sem narodila 17 dubna a za 4 dny sme sli domu

Ahojky já budu rodit taky v dubnu :) a mám pro mimíska přichytané bodýčko s dlouhým rukávem, teplejší dupačky, mikynku, čepici a rychlozavinočku a kdyby byla náhodou zima tak mu dám ještě svetr ale myslim si že koncem dubna už bude hezky tak bych to nějak nehrotila s teplým oblečením, některé holky psaly že mají i kombinézku ale mě to připadá zbytečný. Ale záleží na tobě. Měj se krásně papa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka