červíci 2009

10.01.2009

čauec holčiny,konečně mi tyhle stránky fungují tak jak mají,tak si to užívám a vymýšlím na co se ještě zeptám :qu: tak by mě zajímalo.jestli všecny chcete vědět zda budete mít chlapečka nebo holčičku,nebo se nechte jako já s přítelíčkem překvapit a taky jestli máte vymyšlené nějaké jména???já bych chtela Matyáška nebo Kačenku,ale uvidíme na čem se domluvíme,tak nějak si z každým jménem někoho spojím a tak mám pocit,že je ten výběr dost omezenej :? máme typicky český příjmení,tak chci taky jméno aby to ladilo :||): tak napištééééé :cc): papapa

Ahojky, já to vědět chtěla...a na posledním UTZ mi to Dr i řekl...bude to kluk a ta´tka z toho byl vedle :o) Jména jsme měli předběžně vybraná...je problém se sejít na společném...přítel je tvrdá palice...ale ai to bude Viktor nabo Maxim. je opravdu nejhorší, že když se líbí nějaké jméno máme třeba nepříjemnou zkušenost s jeho nositelem...a už je problém :o(
Paf

My to určo chceme vědět !!! Budeme mít Vašíka nebo Evičku :-)
Po nás - jsme blázni :-) Ale líbí se nám to tak... Václav by byl pátý, Eva třetí ... raději bych prvního Vašíka pak Evičku, aby ji ochraňoval... Ale hlavně, ať je mimi zdravé !!!

:///: Rozhodně chci vědět co to bude.Mám dvě holky tak chceme kluka ale jak se říká je to jedno ,hlavně ať je miminko zdravé.Na jména jsem se tady taky ptala ,zatím jsme se neschodli ,ještě je naštěstí času dost.Mě se líbí Jakub nebo Anička, doma máme Libušku a Barušku(napadá mě tak ještě Maruška :s: ) všimla jsem si ,že teď ,,frčí" Matyáš ,taky hezké jméno,nakonec dáme zase po někom z rodiny,no snad to nevyhraje prababička Berta :j)

Tak na to musím taky odpopvědět. Jsem 36+3tt a taky se nechám překvapit i když to mám napsáno v obálce. Byla jsem totiž na plodové vodě. A taky chceme Matyáška a holčičku Sárinku. Ale dívala jsem se do kalendáře a jmeno Matyáš jsem tam nenašla. Tak nevím kdy budeme slavit jmeniny. :°: :ww:

určitě si to necháme říct. Chci vědět do jakých barviček mám spíš nakupovat oblečení :s: A jména už máme vybraný. Holčička bude Natálie a kluk Matyáš :dance: Jen si ještě tak měsíc a něco počkáme než to budem vědět ://: jsem strašně zvědavá :c:

Ahoj, tak mi to s manželem budeme chtít vědět. Jdeme na ultrazvuk 22.1 a tam se to dozvíme. Jména už máme také vybraná. Pokud to bude holčička, tak to bude Markétka a pokud chlapeček, tak Kryštůfek.

Ahojík,
nám už pohlaví chtěl p. doktor říct ve 20tt, ale my nechtěli. Ve 30tt jsme si nechali udělat 3D snímek pohlaví, ale řekli doktorovi ať nám to hned zalepí do obálky a zatím jsme ji ještě neotevřeli. Určitě to už vydržíme. Jsem v 35tt tak to bude překvapení :-)
Nejsme s přítelem sezdáni, tak už jsme také byli na matrice zapsat jména a příjmení. Pro kluka máme ADAM a pro holčičku MADLEN (Madlenka)
Prostě vyberte to co se Vám líbí.
Pa Eva

In reply to by evaly

tak to klobouk dolů,mít doma obálečku,tak mě asi nezadrží ani stádo volů :ww: já hned paní doktorce hlasila prosím neříkat :w: :||):

AHA TAK MI CHCME TAKY MATIÁŠKA,MATĚJE,NBEO ONDRU A KDYŽ TO BUDE HOLKA TAK BARBORKA,ANIČKA,MAGDALÉNKA, A KDYŽ JSEM ČEKALA SVÉ PRVNÍ DÍTKO,TAK JSEM SI TO NECHALA ŘÍCT,JELIKOŽ JSEM TO NEVYDRŽELA,ALE TED BYCH SE NECHALA PŘEKVAPIT,BUDE TO TAK LEPŠÍ,IKDYŽ NEVÍM,JESTLI TO VYDRŽÍM.A V JÁKÉM JSI TÝDNU?

In reply to by kouzelnapopelka

já jsem v 15 tydnu :h: a první mimi a ty jsi v kolikátém týdnu???,hrozně se mi líbí jméno Ondrášek,takže dobrej výběr,mě se totiž líbí když je ve jméně š,ale přítel s ondráškem nesouhlasí :\/: a u holčičích jmen mám právě ten problém,že ty které se mi libí tak má někdo v mém okolí a je mi protivnej :00: no uvidíme,máme ještě čas tak to ještě třeba poměníme.jinak nevím proč to nechci vědět,je fakt,že kvůly výbavičce je to asi fajn,ale co ten krásnej moment překvapení??? :/;x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka