švagrová je pi*da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

09.01.2009

mám švagrovou krávu, ale to už některé z vás ví.... to že od ní malý celkem nic furt nedostal to už jsem překousla.....ale víte co udělala? šla ke kartářce...to by ani tak nevadilo...ale ta kartářka jí řekla, že tchán onemocní (on má už hodně dlouho problémy s hlavou-jako bolesti hlavy - ale ne migrény....a byl už u milionu doktorů a nikdo nic nezjistil) no a co ta pinda neudělala?????? ŘEKLA TO VAŠKOVI (mému manželovi, jejímu bráchovi) ....tak když už hergot leze ke kartářce si něco zjistit tak už má držet tlamu a neříkat to všem ne???? Tak mě to naštvalo...víte...my tomu s manžou nevěříme...ale stejnak to člověku vrtá hlavou furt....Váša je z toho chudák celkem vedle.... a je mi ho moc líto...a na tu pixlu jsem nachystaná, jak ji potkám tak si to s ní vyříkám....to se přece nedělá..... :r:

Kliknutím vložíte smajlíky:

mě je mé švagrové spíš líto...
neteři jsem kupovala i odrážedlo, protože ona se nemohla rozhoupat jí ho pořídit a ve skoro 3 letech jí pořád tahá v kočárku, případně na tříkolce, která jede rychlostí 1km za 6 hodin... což samozřejmě žádné dítě nemůže bavit...
- a když pořád neteř brala mému Robovi odrážedlo (ten na něm řádí od roka a půl - od 20 měsíců krásně drží rovnováhu), tak jsem jí ho prostě pořídila...
- no a kluci od ní nedostali samozřejmě nic...

Ahojky,
teď, co z toho čtu, tak v tom nevidím nic divného nebo zvláštního. to, že někdo jde ke kartářce a řekne to ostatním-i výsledek, znamená spíš to, že se chce svěřit...nepřipadá mi na tom něco, že by ta švagrová byla divná. Asi byste jí spíš měli psychicky podpořit, že snad kartářka kecala a bude to v pohodě-vůbec, co to je za kartářku, když předpovídá takové blbosti. !!! O nemoci by nikdy neměla mluvit.

Ahojky,
teď, co z toho čtu, tak v tom nevidím nic divného nebo zvláštního. to, že někdo jde ke kartářce a řekne to ostatním-i výsledek, znamená spíš to, že se chce svěřit...nepřipadá mi na tom něco, že by ta švagrová byla divná. Asi byste jí spíš měli psychicky podpořit, že snad kartářka kecala a bude to v pohodě-vůbec, co to je za kartářku, když předpovídá takové blbosti. !!! O nemoci by nikdy neměla mluvit.

se snažím vyjít po dobrém... Manželaka od bráchy je báječná, řeknu jí všechno, na všechno se zeptám, ale vidíme se málo, moc práce a nejsme návštěvní typy ;) . Na naše mimi se těší, sama už má větší děti (taky moji miláčci). Ze začátku to mezi náma taky nebylo růžový, ale časem jsme si na sebe zvykly.
Od manži sestra, taky super, jen mě dost vadí, že je u nás moc často, tak 2x do týdne, občas si říkám, že by s náma nejradši bydlela :) . Pořád čekám, že si na to zvyknu, nebo že jí to třeba napadne, páč si po tak častých návštěvách ani nemáme co říct, takže sedíme a mlčíme. Jinak se na naše mimi taky těší, občas něco koupí,....Ale jak se tady píše, od bráchy švagrová je od bráchy švagrová... :\x:

Holky zlatý to je mi vás moc líto. Já mám švagrové dvě a jedna je lepší než druhá. Moc si s oběma rozumím. Manželka mého bráchy se mnou byla dokonce i u porodu. Akorát musela utéc dřív, protože její synáček nechtěl papat z flašky, ale chtěl prso :s: . Je mu sedm měsíců. :a:

Ahojky, koukám, že Ti naši Pipínkové mají i skoto stejnou tetu :s: náš šmudlík taky nedostal nic k narození.. neříkám, že se musí něco kupovat, ale dle mého názoru je to slušnost, když se jdeš podívat na miminko, tak něco přinést... cokoliv, nemusí to být veledary... a o vánocích nemluvím. Ona sama má dvě děti, my s přítelem jim nakoupili dárků, to samé jí a jejímu příteli... a co za to? Dostali jsme jako celá rodina láhev nějakého hnusného vína se slovy, že nevěděla jakou má Filípek velikost.... a dneska slaví 30tiny... já jsem řekla, že jí nic nekoupím, od nás jako od rodiny dostane kytku a maximálně nějakou hodně lacinou bonboniéru... nejspí taky se slovy, že jsem nevěděla jakou má velikost... ://:
Danielle a Filípek

In reply to by Danielle

To má jestě dobrý, já mám za pár dní taky třicítku a budu ráda, že dostanu něco od toho svýho, natožpak od švagrový. Tak možná klacek pod nohy. Ani bů a to se jak blbec starám , aby se tam za ní její brácha stavil, že á narozky, aby ji něco donesl. Ještě se stím vybírám, ale letos na ní peču, to radši koupím něco dětem , aby se měly dobře.

Asi je t všude stejný. Mám taky švagrovou úplně mimo, malý ani nepopřála k narozeninám, přitom její dcerA má narozeniny týden na to. nepopřeje ani svýmu bráchovi, tak co bych chtěla že? K vánocům jsem se ji vymýšlela s dárkem a ani bů. Příště se nani vyseru. Navíc jsme ji vezli dceru k vlaku a pak jeli nakupovat a ona hned kam jedem, tak jsem ji taktně vysvětlila, že domů ne, malá byla u tchýně, to ji nejak uniklo, že jsme bez dítěte. A ve finále jsme ji vezli nějaký věci, co si vyžádaal odsvý matky s tím, že jí je necháme u nás, at si je vyzvedne a to ještě měla kecy, že jsme ji to nevzali až domů, tak jse ji vzkázala, že mi malá zvracela a já jsem protivná těhotná, tak jsme nechtěli zajíždět. A to ješttě svý vlastn matce řekla, že není její matka, vůbec se s ní nebaví, oslovujej ji exmutr. Přijde mi, že má jednání trochu mio mísu. Nevím, kde se to v nich bere. Jsem myslela, že tu budu mít s kým něco podnikat, když všichni kámoši jsou na Moravě a já v Praze, ale nemám si s ní sni co říct.

In reply to by Karluša

jsme ze Zlína a na manželovy 25.naroz. nemohla dojet....neposlala mu ani sms....a pak došla s tím že bysme jí na vánoce mohly koupit mikro věž....chápeš to??? taky jsem si myslela že si s ní budu rozumět...a ono hovno.. :-) je to kariéristka...a neumí našeho pipínka ani držet...málem jí kdysi spadl z náruče....a to SEDĚLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no comment....švagrové jsou krávy.... (ale jen ty od manželů :s: :s: :s:
:a:

In reply to by MarcelaK

Asi, nevím. Ale ono i moje švica je prásklá, tak fakt nevím, jestli když se z někoho stene švagrová, tak to blbě nese, že by tobyl takovej nějakej sesterskej skloN? Jako když matka svýho synáčka nechce dát,. tak třeba ani sestřičky svýho bratříčka. No su zvědavá, jak jednou dopadnu já, mám dva bráchy, tak až si nějakou najdou s kterou zůstanou, tak jak se budu chovat.

:-) nojo já mám taky takovou zvláštni švagrovou, skorošvagrovou. Takže přeju hodně nervů a spíš ať je Vám to jedno, co vymýšlí, ignorovat!

In reply to by Terez

ale manžel to jaksi nezvládá.... furt se jí zastává - vím je to jeho ségra...ale je pěkně lakomá, nenažraná...a sobecká.... ach jo, ...no nic, bohužel bude mít náš pipi jen jednu hodnou tetu (moji ségru)

Ahojky,moje budoucí švagrová je taky ten tip co nemá v sobě trošku taktu :n: Se svým přítelem je 10let,ale skoro co měsíc se rozcházejí a ona pak všechny hádky dopodrobna vypráví budoucím tchánovcům a ti jsou z toho chudáci vždycky úplně vedle.Minule,když jí můj přítel volal,po jednom takovým rozchodu,aby ji podpořil a optal se jak jí je tak mu na to řekla:Neboj se však ono vás to taky čeká. :?
Každé setkání(a naštěstí jich není moc)se zeptá kdy už budeme mít dítě?Jakoby nevěděla,že se snažíme.Minule zase naznačila něco v tom smyslu,že můj přítel nemá co na sebe..přitom má daleko víc nových triček než já.Rodičům svého přítele řekla na jeho fotku,když byl malej,že nebyl hezkej..copak to se matce říká o jejím dítěti i když už je dospělí?A pak se diví,že jí tam nemají rádi...a tak bych mohla pokračovat dál,ale...
Nejlepší je to ignorovat i,když mě se to taky vždycky nejdřív dotkne,ale pak si řeknu..mám skvělýho přítele,který mě miluje a já jeho a na ostatním nezáleží.Tak přeji,aby se tatínkovi udělalo líp :)

Ahoj,
úplně s tebou souhlasím. Takové věci si má člověk nechávat pro sebe. A ještě když jsou to špatné věci. To je fakt blbka. Musíte na to pořád myslet, že?
Já bych ke kartářce nikdy nešla. Na to su velký srab.
Tak se držte oba a té pipce dej co proto :one:

In reply to by ivule

i když tomu nevěříme...já bych taky ke kartářce nešla... zaprvé že to mu nevěřím, a zadruhé že by mi něco řekla a já bych na to myslela jak teď.... neboj podám si ji ludru... ty jo mě to tak mrzí, mě je Váši tak líto.... když už tam fakt lezla tak tam lezla kvůli sobě, tak co se má co ptát na rodiče chápeš to???

In reply to by MarcelaK

Nechápu.To je právě nejhorší. I když tomu nevěříš musíš na to pořád myslet. Ségra byla taky u kartářky a ta jí řekla že děda onemocní a bude to zlé. Ale měla dost rozumu a nikomu to neřekla. Ještě dlouho po pohřbu to držela v sobě. A tak to má být. Pokud už ti něco řekne máš držet jazyk za zuby.
Snaž se být tvojému oporou. To je asi to jediné co můžeš udělat

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky