nutkani na malou a bolest bricha

10.01.2009

Dobre rano, chci se zeptat, jestli to nektera mate podobne. Kdyz se mi chce v noci na malou a nejdu hned, zacne me desne bolet bricho, coz me vzdycky uplne probudi. Malej ale kope jako blazen, tak predpokladam, ze mu nic nechybi, jen by mi zajimalo, jestli ma nekdo podobnou zkusenost :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj holky, jsem teď v 39tt a tohle bolení při nucení na močení jsem měla snad už od 4.měsíce, takže pokud se mimískovi jinak vede dobře, výsledky při kontrole jsou v poho, tak bych byla v klidu. O magnéziu si určitě napřed promluv se svým dr. :)

Ahoj taky to mam, nutkani na malou, pak mi ztvrdne bricho a boli.Dokoce sem mela v pondeli i kontrakce, jela sem rano k dr a rekla ji to.Beres magnesium????Urcite to svemu dr rekni,treba jen mimi tlaci.V kolikatem tydnu jsi?Drzim palecky at je to uz lepsi.

In reply to by Naninka2002

Ahoj, dekuju za odpoved, ja jsem byla v poradne v pondeli a rikala jsem, ze mi tak dvakrat denne ztvrdne az bolestive bricho, ale rikal, ze je to normalni. Magnesium neberu, ale uvazuju o nem. Jsem v 25tt, v kterem jsi ty?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka