Všem snažilkám 2 díl

09.01.2009

Ahojky snažilky moje..tak tady posílám odkaz na ten ra vit http://www.prozdravi.cz/ra-vit.html lze koupit za 248,- já jsem si ho koupila v obchodě čaj života,seženete tam i různé bylinky a určo i ten ra vit pokud ho nechcete objednávat přes internet...jinak jsem ráda,že jsem vás alespon trošku potěšila,moooocinky se těším na každou z vás co konečně napíše ,, HOLKY JSOU TAM KRÁSNÉ // a posílám všem další várku těhu bacilku,takže holky seřadit šup šup a posííííláááám ...........................................................................................................................................
Ještě ohledně toho ra vitu nejen,že super funguje na podporu plodnosti,ale je super i na imunitu a nemusíte se ničeho bát,není to nic chemického,čistě přírodní..navíc je tak sladoučký :) pro mě teda až mooc,musela jsem si ho ředit vodou :s: tak ho zkuste a uvidíte ... :///: a žádné nervíky,žádné slzičky,depky a vzhůru do boje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Všichni jste skvělé,statečné holky,nepodaří se ted,podaří se další měsíc,prostě musí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dančo, jsi moc hodná.., že myslíš i na snažilky!:)
Já už na ten Ra vit koukala, mám za sebou čerstvě zamlklé těhu..koupím si to...
Já na bylinky věřím:), rakytník je stále bylinou budoucnosti:)
Děkuju za sebe i za všechny za podporu, je to takové pohlazení na duši..Měj se krásně, užívej těhu a ať ti mimnko krásně prospívá!

Dančo, jsi moc hodná.., že myslíš i na snažilky!:)
Já už na ten Ra vit koukala, mám za sebou čerstvě zamlklé těhu..koupím si to...
Já na bylinky věřím:), rakytník je stále pylinou buoucnosti:)
Děkuju za sebe i z avšechny za podporu, je to takové pohlazení na duši..Měj se krásně, užívej těhu a ať ti mimnko krásně prospívá!

In reply to by Andisek

Ahoj Andísku,
v Čaji života v Teplicích mně a Danče poradil pan Vondrák polévkovou lžíci, protože kapat to opravdu nejde. Je to sirup a má docela velké hrdlo, ne jako kapičky :). Ale je možné, že třeba dělají i kapky, nevím.

In reply to by KackaTP

Aha je možné, že jsem si to s něčím spletla. My tady máme obchod s čaji a bylinkářství, tak se tam zkusím zeptat, možná ho tam budou mít. Jinak si ho budu muset objednat přes internet. To bude síla, já totiž ještě nikdy nic neobjednávala přes net.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka