mám v tom pěkný guláš

10.01.2009

Ahojte holky, jsem z toho zmatená. Koukala jsem na stránky o ovulaci a jak se vlastně projevuje (zkoumání hlenu, čípku apod.) V posledních dnech jsem zkoumala hlen a byl takový tažný, ale nebyl čirý, byl lehce bílý.Včera už byl celý bílý a nebyl zažný. Takže ovulace proběhla, takže bych tipla, že ovulace proběhla někdy od úterý do čtvrtka, ale BT mi prudce stoupla až dnes? Taky mě teď 3 dny bolelo v podbřišku a dneska nic. Jak to je tedy s tou teplotou a ovulací? Ovulace je když jsou teploty nízké nebo když teplota stoupá, tak je teprve ovulace?

http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nummer=2/userid=65213

tak to ver,ze nejsi zmatena sama.Sama poradne nevim jak to tou teplotou je a kdy vlastne stoupa a klesa.. :s: Zkusila jsem ovu testiky a ukazal se mi dve stejne silne carky a v ten den me nesnesitelne bolelo bricho a snad celej clovek.. tema chlapama je to nekdy tezky..Ja mam fajn chlaa,ale taky ma kolikrat narazky na to,ze to moc prozivam,ze dle nejakych pozitivnich testu na to neumi na prikaz skocit,ze si prej pripada jako samec k pripusteni.. :s: Chlapi to berou vazne jinak,pac ja to beru spie vedecky a jsem uplne v poho a jen proste chci zjistit,kdy je ovu atd.. Moic jsem ti neporadila,pac ja si teploty nemerim,zatiiiiim :00: ;) ..Kazdopadne drzim palecky!!! :a:

Ahojky, tak to mam tak nějak podobně jak ty, snažim se už půl roku, pořád nic a z grafů absolutně nic nepoznam. Před dvěma dny mi zkončila MS, včera teplota 36,7 a dnes 37,0.........no tak já fakt ale nevim...............cyklus mam docela rozházenej, jednou 28 dní podruhý zas třeba 33 ...........a ty bolesti a hlen mam až ke konci cyklu...........takže fakt větší chaos v tom asi nemůžu mít :O ..........asi jediná možnost pro mě je kupovat ovu testy.............
Jinak jak píšeš to s tim přítelem, že jste se málem pohádali, tak to je uplně normální, my jsme se hádali docela pravidelně, taky mi řikal, ať to tolik nehrotim a nejdu na to tak moc vědecky (nechápal, když zjistil, že si dělam grafy, abych otěhotněla) - chlapi tomu nerozuměj :n: :)

In reply to by Máca1

Přesně tak, já si ovu testy nekupuji,ale myslím, že i k tomu časem dojde pokud se nám nebude dařit. Přítel mi říká, že na to nemám myslet a ono to přijde samo. Jenže když sjsem na to celý rok nemyslela, tak jsem stejně neotěhotněla. Já už to pomalu, ale jistě vzdávám, už mě to ani nebaví. Minulý měsíc jsem si měřila BT, jedla vitamíny, pila ženský čaj. Ale tento měsíc jen měřím BT a když si vzpomenu, tak si vezmu GS mamavit (vzala jsem si ho zatím asi jen 3x nebo 4x).

In reply to by Andisek

.....no, já to taky tak nějak pomalu vzdávam, taky jsem pro to udělala hodně, vitamíny, čaje atd. atd. .......a nic......tak nevim........za ty ovu testy se mi zatim nechce moc utrácet..................no a nebo neni chyba na mé straně......to je taky možný

Holky, děkuji za vaše odpovědi, aspoň teď už vím jak to s tou ovu je, tak snad příští měsíc se to mimi už konečně povede. Teď už budu jen čekat na tu mrchu, která na tisíc procent určitě přijde :(

In reply to by Kašíkus

Snaženíčko nebylo, mám nemocného přítele a přemlouvala jsem přemluvala až jsme se málem pohádali. Prý se na to nemám tak upínat, že to přijde samo, jenže já se na to neupínala rok, teď už to nejde. Musím na to pořád myslet.

Ovulace je POSLEDNÍ DEN NÍZKÉ TEPLOTY. Následují alespoň 3dny vysokých teplot. To ti jistě ukáže i časem Wunschkinder.
Bílkový hlen nebo vodnatý hlen je pár dní PŘED nebo až těsně PŘED OVULACÍ. Mléčný, bílý, krémový - to až PO ovulaci.
Bolesti podbříšku - spíše na straně vaječníku - jsou NĚKOLIK DNÍ před ovulací.
Kdo nemůže důvěřovat teploměru, ať si koupí ovu-testy :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka