Jak to máte s pohyby?

10.01.2009

Ahojky holciny... Dnes koncime 23tt. Chci se vas zeptat jak to mate s pohyby? Me se tam mala treba jednou cely den mele a ja jsem spokojena ze je vse jak ma byt a pak se treba 2 dny vubec neozve nebo jsou to obcasny pohybecky ale takovy nepatrny a to pomalu ani kdyz jdu spst(coz je u ni uz zvykem ze se kolem pulnoci probouzi...).
Mate taky takovy vykyvy, nebo to je divny..?

malej je teda šíleně aktivní, mám pohyby zhruba od 19. tydne a zpočátku sem to moc nevnímala, ale teďkom se hejbe několikrát denně a to dost teda to citím, je to takové zvláštní, když se ozval poprvé, tak to bylo takové zvláštní:-)

A fakt jsem nezažila den, kdy by se nepohnul:-) Asik to bude fotbalista:-)

já dneska začínám 23tt a prcek se hejbe skoro pořád, ale jsou chvíle, kdy je v klidu docela dlouho až už jsem z toho taky začala mít strach, nempohnul se třeba celý den, ale četla jsem, že miminka mají i svá období klidu a je normální když se nepohnou celý den.. Ale je to super pocit, že je v tobě něco živýho a hejbe se to, že?? :one:

já jsem začala 26tt a mám to samé - někdy řádí celý den a někdy mám pocit, že snad celý den spí nebo co ..... zrovna včera se od rána až asi do 13 hod. vůbec nepohla. Ale prý je to normální - my jsme taky někdy aktivní a jindy líné :-))). Tak můžeš být v klidu :a:

Ahoj měla jsem to taky doktor mi řekl že musí nabírat energii a pořád se nemusí hýbat jak na kolotoči tak neboj taky sem se vždycky bála ted jsem 26.týden a hejbe se mi pořád jako blázen někdy mám pocit že mi ukopne břicho.Pa

Taky to občas mám, že třeba celý den skoro nic, ale asi je důležitý, že se hýbe. Co si pamatuju u malý, tak ta taky občas měla dny, kdy se ani nehla, nebo tak trochu, je to sice kolikrát o nervy,ale zatím se nic neděje. Mají občas dny jako my, že se jim nic nechce a jen se válí.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka