stale nevim

09.01.2009

holky tak se opet ozyvam asi me nektere zastrelite,ale jeste jsem u doktora nebyla ale dnes me boli cely clovek,mam bilej hustej vytok a ted na vecer me desne boli v kyclich nebo u vajecniku nevim jak to popsat nejak si pripadam vic pres boky ale jak rikam MS probihaj,,,divne ale prece.
taky jsem slysela ze kdyz jste tehotne tak nejde zatahnout bricho-brisni svaly,taky jste to slysely.opet diky za odezvy.mam vas rada pa kata :a:

za vase nazory,ono je to tezky ja se citim vselijak sami to znate kdyz se snazite o miminko tak na ze bych to zase tak moc prozivala ale jaka koliv telesna zmena je leknuti, protoze driv se clovek na sebe tak nesoustredil. Dam tomu jeste par dnu a uvidim kdybych se citila spatne urcite pujdu a psychika tomu taky neprida,zase pisnu jinak krasne rano....kata

Začínám dnes 7.tt a jde mi zatáhnout břicho v pohodě a ani příznaků nemám moc.. A hlavně takhle ranné těhotenství tě nesmí nikde píchat-bolet, natož na straně (nebezpečí mimotěhu). Nemáš spíš střevní nafouknutí? (Píchání větříků s nemožností zatáhnout břicho). Příznaky PMS jsou podobné těhu, prostě progesteron v akci. Můžeš si samozřejmě udělat test nebo jít k dr. nabrat hCG (na obrázku v den očekávané MS nic neuvidí).

ahojky tak to jsem neslyšela ale vím že kámoška měla MS pravidelnou a normální až do 5 měsíce sisina a Matějíček

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka