Tak a teď naše plavčo :-)

09.01.2009

Konečně se nám po dvou měsícíh podařilo udělat nějaké fotečky. Barča je číslo a i kdyby byla modrá zimou, tak tam snad vydrží celý den. Potápíme se, skáčeme šipky a plaveme v rybičce ouplně bez maminky :-)

moc pěkný, máte hezký pomůcky, když plavou sami, my máme taky tej jeden půlkruh, ale pak maj jakoby kruh kolem sebe a dost to ty miminka převažuje do vody..:-(

Ahojky holky :a: :a: :a: moc vám to sluší oběma :one: :one: :one: malá je šikulka :c: moje malá má koupání taky strašně ráda a baví jí se potápět ale teď jsme museli vynechat kvůli těm mrazům :( nemám auto a tahat jí pak busem není vůbec dobrý... jinak žížo závidím tvou postavu :one: já už snad nikdy nezhubnu :§) malá je prostě šikulka :h: :h: :h:

:one: koukám že jí voda taky baví:-) my začnem až v březnu pokud bude místo,ted jsme nechtěli je moc zima a malej je samá rýma.

Holky,moc vám to sluší.Mi na něj bohužel nemůžeme.Je mi to moc líto.s klukama jsem tenkrát nemohla a tad taky ne.Musí to bát super.

Ahojky, krásný fotečky :one: ! Já jsem zvědavá jak se na to potápění bude naše Sašule tvářit, ale asi si z toho nedělaj takovou hlavu jako my dospělí :!k:

Věroušek

Je vam to slusi a jak si to uziva. Taky se tesim az budem chodit v breznu. A neprovokuj tady s tim hubenym telem v plavkach covece. Zase budu mit sny o tom jak uz vazi 55kg :s:

jůůů..paráda, vypadá moc spokojeně...je vidět, že se jí to moc líbí a že si to plaváníčko moc užívá...krásné fotečky.
My už se taky těšíme, až začneme...jen doufám, že to tu mou cácorku nadchne úplně stejně jako Barborku..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky