cvičení v Praze

09.01.2009

Ahoj všem květinkám,
náhodou jsem objevila tyhle stránky a rozhodla jsem se připojit, i když normálně na žádné diskuse nechodím. Nemám ve svém okolí žádnou těhulku, tak jsem ráda za jakoukoliv možnost sdílení těhotenských radostí a starostí. Mám za sebou už dva porody, ale strašně dávno, tak si chci vychutnat mateřství v současné době. Klukům už je 13 a 11 let a teď čekáme dalšího. Naštěstí mi nedávno přibyla nevlastní 16-ti letá dcera, tak nebuou mužský v naší rodině v tak veliké přesile. Termín porodu mám mezi 1. a 15. květnem, nejpřesnější podle UZ je 10.5. Teď hledám nějaké těhotenské cvičení v Praze, spíš odpoledne až večer, tak kdybyste o nějakém dobrém kurzu věděly, budu moc ráda za radu.

Díky a zdravím, Hanka

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj ja chodila na cviceni do studia pro zeny ktere vede pani Mikulandova. Super prostredi, super pristup. ja mela cviceni + kurz 1x tydne a stalo me to mesicne 1000Kc. chodis tam jak dlouho chces je to jen an tobe a penize ktere predpaltis muzes vycerpat i jinak. maji tam i samostatne cviceni tam je to myslim 150Kc / hodinu, maji i pilates, jogu a brisni tance pro tehotne a i plavani. Vsak se podivej www.studioprozeny.cz ja byla velmi spokojena. je to v centru ve vodickove ulici

ahoj Hanko, vítej mezi květnové nastávající maminky
o cvičení upřímně řečeno taky nevím; svého času tady holky dávaly nějaký odkaz, ale ta cena byla příšerná, tuším 500-1000 za hodinu... nepamatuju si to přesně, ale byla to hrozná darda, kterou si prostě dovolit nemůžu :(
každopádně - Apolinář je dobrá porodnice, a snad si své "excesy" vybrali teď před vánoci, a v květnu už boty dělat nebudou :)
já plánuju 19.5. Thomayerku :)

In reply to by reina

Ahoj "královno"
díky za přivítání, ale trošku jsi mě vyděsila. Nevím o žádných excesech u Apolináře. Dej mi prosím vědět, o co šlo. Vybrala jsem tuhle porodnici jen proto, že to máme všichni blízko, muž z práce a děti ze školy. Kdysi jsem rodila Na Bulovce a v Podolí, tak si říkám, že každé dítě bude mít aspoň jinou porodnici.
Cvičení asi zkusím ve Vodičkově, ve studiu pro ženy. Tam vychází hodina na 130. Chci jít na jednu hodinu a pak uvidím. Nějak jsem přes vánoce přibrala a nejspíš za to mimčo nemůže :) .
Ještě chodím do práce, tak se sem moc často nedostanu, ale je to fajn zdroj informací.

Zatím ahoj, Hanka

In reply to by novotka

neboj, jedna věc se jim před vánocema nepovedla, ale jinak jsou maminky spokojené... hlavně se nikdy u doktora nesmíš nechat odbýt, to je základ vždy a všude, a raději být za otravnou hystekru, než pak cokoliv :)

In reply to by Karluša

jsem zaregistrovaná u Apolináře, ale 1.5 mám podle PM, což pak podle UZ neodpovídalo, spíš to čekám později. Ale fakt je, že pohyby cítím už od 17 týdne, tak to možná přijde dřív. To cvičení hledám někde na dosah, což Praha 8 ze sedmičky je, tak se po tom podívám. Ty někam chodíš?

In reply to by novotka

nechodím,nějak nemám moc kdy, nemám hlídání pro malou, bych musela ráno, dokud doma je i tatínek, protože pak na něj není spolehnutí, že přijde včas. Tak chodím akorát s malou na plavání, což je taky fajn a samozřejmě jsme pořád někde venku, tak mám snad pohybu odst.

Záleží na tom odkud jsi, já vím, že PA od mýho gynekologa je děla na osmičce v prostorách školky, zastávka je to štěpničná, ale nevím přesně ty termány.

Ahojky,
tak tě tady vítám. Já ti sice neporadím ( jsem z jižní moravy) ale snad někdo napíše :)
Hezký večer :a:

In reply to by ivule

díky za reakci, koukám, že to tu jede. Je tu spoustu zajímavých článků a pořád přibývají další. Musím to tu pořádně prozkoumat, ale zatím jsem tu moc neorientuju.
Tak zatím ahoj

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka