červenec

10.12.2008

ahojky těhulky.Tak kolik je nás tu co mají termín v červenci?Jak se vám vede?

Kliknutím vložíte smajlíky:

zdravím :a: Vás mám stále termín 27.7. ale čekám dvojčátka tak nevím zda to zvládnu v tomto termínu, zatím je to pohodička, žádné problémy takže snad ano.
Jsem v 15. týdnu, no bříško mám ale tedy veliké, dvojčátka dávají zabrat, měřím 185 a vážím teď 97 kg a přes bříško mám 104cm, ráno je menší ale večer naroste, že si myslím, že už snad ani nemůže růst dále...krásně se těhulkujte a hlavně pohodička a klídek... :a: :a: :a:

konečně mám tp.je to 21.7.Konečně přestaly ty celodenní nevolnosti tak mám v umyslu si to těhotnění vychutnat.Jenom doufám,že bude vše v poho.

Ahoj klárko,
z té váhy si nic nedělej, u mě je to zrovna tak. V prvním těhu jsem první kilo přibrala až ve 4. měsíci, zato teď už mám taky 3 kg nahoře a to jsem cca ve 12. týdnu. Nevím čím to je, nemám pocit, že bych jedla víc ( i přesto že mám neustále chuť k jídlu), spíš ten organismus snáší každé těhotenství jinak. Neboj, kojením to půjde dolů:-)
Evka

díky moc Cmelacice Jinak se cítím docela dobře, už mi není ani tak špatně, nevolnosti naštěstí ustávají :) :a\|: furt bych jedla. Z mé původní váhy 53 kg už se ručička na váze vyšplhala na 56,2 kg, což mě docela děsí. Ale snažím se chodit pravidelně se psama na vycházky, takže se aspoň trochu hýbu.
Tak papapa a držím palečky ať i tvé těhu probíhá v pohodě. :a:

Ahoj holky, já mám termín 9.7. dnes jsem 14+2. Krev mi brali jen jednou, a na sceeringu jsem nebyla, neposlali mě, nyní 26.1. jdu na krev, tak snad bude v pohodě.

ahoj, já mám termín sice už 29.6, ale vzhledem ktomu, že je mimčo asi mladší a krom toho u nás doma všichni přenášejí tak se s váma asi taky potkám až v červenci :-)

Ahojik holčiny.já mám termýn 7.7.2009...je tu nějaká maminka co bude taky rodit v Šumperku??

In reply to by Dappa (neověřeno)

ahojky dappo,
taky budu rodit ve zline. a termin mam 10.7. zatim se to porad drzi stejneho dne,tak uvidime jak to bude dal. mne uz je ted lepsi, ale byvalo mne pekne blbe. ve zline dela kurzy pani kremenova ta dela i cviceni na balone a plavani a ty kurzy a na ni je telefon 736520479 a ona ma 10 lekci za 1400 plus manzel si plati jeste zvlast. a pak je tam kenny club a oni maji kurzy predporodni 4x 1,5 hod. a za par to stoji 500 kc a kdyz jen maminka tak kolem 400 kc.Ja jdu ve stredu 7.1. na Oskar vysetreni do nemocnice,tak se celkem tesim, a doufam,ze vsechno dopadne dobre...Ty uz jsi byla na genetice?zatim pa a mej se krasne ...zizi

In reply to by Dappa (neověřeno)

tak oskara uz mame za sebou. Dopadl nam dobre, taky jsme tam cekali dlouho. nejdrive nez me vzali na krev a pak na vysledky,ale jeli jsme do mesta,tak nam to trosku uteklo. byla jsem tam s manzelem. a ten byl z toho uplne moc nadseny. rekli nam i co to bude. doktor rikal,ze zahledl pohlavi chlapecka,ale jeste rikal,ze to nemusi byt pravda. Tak manzelovi se uplne rozjasnili oci....a mne taky...sice ja jsem mela tuseni,ze to bude holka,ale bylo to asi spatne tuseni. Ja mam 28. Taky nam rikali, ze tam pujdeme mezi 20-22 tt. fotecku nam dali, ale nejakou rozmazanou mimi se porad hybalo a skrabalo se na brade bylo to roztomile.mejte se krasne paaa zuzka

Ahoj holky, jsem tu poprve. Je mi 32 a jsem podruhé těhotná, doma mám už 3-letého chlapáka, teď jsem zřejmě tak na začátku třetího měsíce, mimi čekáme někdy koncem července. Ještě přesně nevím datum, na kontrolu jdu až 6.ledna, to by už mi měl přesně stanovit termín a dát průkazku.
Už druhý týden jsem nemocná, bolesti v krku, zachlazená rýma, bolesti v dutinách,...., k tomu když se přidají moje denní nevolnosti (spíš je to jedna dlouhá od rána až do večera), je mi hrozně. S těmi vánočními svátky jsem se ani nedostala k lékaři a tak jsem si sama naordinovala Bioparox, snad jsem nic nezvrtala...:.( Stejně mi to nepomáhá, zítra musím k doktorovi.
Ale chtěla jsem se zeptat, jste tu některá již vícekrát těhotná? Já totiž na začátku 3. měsíce mám veliký břicho jako s prvním v 5. měsíci. Jsem z toho nešťastná, protože jsem to chtěla ještě do konce 1. trimestru utajit (pro případ....). Ale nejde to! Opravdu jsem jak balón, už se mě na to moje břicho i ptalo několik lidí, zatím jsem vždycky zalhala, že jsem o vánocích přibrala... A mám už 2 kg nahoře! S mýma počátečníma 50 kilama ty 2 kila jsou pořádně vidět:-)
Koukám, to jsem se rozepsala:-) Tak ahojky a budu čekat na reakce:-) Evka

In reply to by evka.b

:/;x: Ahoj Evko, já jsem také podruhé těhotná a mám stejný "problém" s bříškem, jsem na konci třetího měsíce ale vypadám jak v pátem, říkají, že to je v pořádku, že děloha tam už jendom miminko měla tak se uvolňuje dřív než když to bylo poprvé. Já mám ale z toho radost, nejak si to užívám. Tenhle rok mi bude 30 a mrňouska mám taky tříletého. Ve čtvrtek 8.1 jdu na první ultrazvuk, snad bude vše v pořádku... Tak se měj krásně a nedělej si hlavu s bříškem, na to bude čas po porodu :dance: :cc):

In reply to by evka.b

ahoj, mě je 35, moje první těhu a bříško a váhový přírůstek mě teda v prvním trimestru docela překvapil :-) nejdřív mi narostla šíleně prsa, následoval zadek a stehna...z původních 53,5kg mám na začátku 12týdne 55,5 a bříško celkem pěkné :-) ale tak od jara do podzimu jsem jezdila každý víkend závody horských kol, trénovala jsem, byla aktivní, a jak jsem zjistila že jsem těhu, jsem hned přestala, tak holt to někde vidět být musí.... špatně mi bylo snad jen v druhém měsíci, teď už jsem měsíc bez potíží, kdybych tak nekynula, tak ani nevím že jsem těhu :-) 5.1. jdu na první velký ultrazvuk a pokud bude vše ready, tak se pustím zase víc do cvičení, plavání a dalších aktivit, to nicnedělání mě ubíjí :-( taky jsem myslela že nějaké větší oblečení půjdu nakoupit tak v pátém měsíci, ale asi budu muset jít hned příští týden :-)
je tu někdo kdo má termín kolem poloviny července a bude rodit v Podolí?? ráda pokecám a vyměním zkušenosti!!
mějte se krásně holky! :-)
Alžběta

In reply to by Alzbeta

ahojky,mě bude25 a je to mé 2těhotenství.První ovšem nevyšlo.Prsa mi taky narostla ale vůbec nic sem zatím nepřibrala.Měla jsem na začátku55 a ted 50kg.Bříško už taky roste.Na první velký ultrazvuk jdu také5.1. už se moc těším.Termín mám zatím16.7.,ale jsem z Plzenského kraje.Ahoj Jitka

In reply to by jitulinka555

já mám taky termín 16.7. :-) ale myslím že se to ještě mockrát změní, nepamatovala jsem si totiž svoje poslední menses, tak to pan doktor zatím loví z ultrazvuku.....při první návštěvě mi řekl že jsem tak ve třetím týdnu, že je to moc malinké a při další návštěvě kdy to měl být pátý týden to byl najednou osmý a už bušilo srdíčko, to bylo překvápko :s: takže na pondělí 5.1. se těším a jsem zvědavá :)

tak my bychom meli byt taky cervencovi podle MS, tak uvidime..jdeme k dr ted po trech tydnech 22.12.. tak uvidime, jak jsme vyrostli, 2.12. jsme meli jen 5mm, tak ted uz budeme obrik:-)))...snad bude vse v poradku a my dame vsem k Vanocum hezka pranicka s foteckou:-)))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj cmelacice, já mám stejný termín jako ty, 19.7.2009, zatím mi to doktor nezměnil. vypočítal to podle poslední ms, podle něj jsem teď 13+5 tt ale ve skutečnosti to je 11+5 tt , nějak tomuhle nerozumím jak se to doopravdy počítá. Ráda bych to věděla třeba kvůli cvičení, které se smí provádět prý až od 4.měsíce, tak nevím jakého výpočtu se mám držet. Chtěla bych začít cvičit co nejdříve, protože od začátku těhu se moc nehýbu a začínám si připadat jako balík a navíc mě začínají bolet záda.
Jinak 7.1. jsem byla na utz a už máme prý 11 cm! Zdá se mi to nějaký veliký to naše mimi, nebo je to normální?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já mám také termín porodu 25.července,tak uvidíme jestli to výjde :||):

Ahojky, tak dnes mi byl upřesněný termín na 5.7., můj bratr se narodil taky tento den a manžel má 13.7. taky narozky, tak pokud to tak nějak vyjde, tak z těch oslav nevyjdeme :-)Krásné Vánoce všem!!!! :a:

tak já sice už miminko mám u sebe a porod taky ale když jsem si četla od Jitulinky příspěvek tak jsem si vzpomněla jak jsem byla těhotná na prod atd.. přeji vám pohodové těhulkování a zdravé mimísky :a: :a: :a: :a: :a:

Ahoj, mám termín 17.7.2009. i když mi to vychází o den dva dříve, sestřička to vypočítala takhle. Od začátku těhot. jsem strašně nastydlá, takže nic moc. Má to však jednu malou výhodu. Mám takovou rýmu, že nic necítím, tak mi nemůže být špatně ze žádných vůní. Bylo mi trochu nevolno celý dva měsíce, ale na zvracení to nebylo a teď už ustává pomalu i to. Ale mám problémy se spánkem. Jsem pořád unavená a v noci nemůžu spát. no snad to přejde. A jak je Tobě Jitko??? Napiš někdy až bude čas. Papa Marta

In reply to by Martta

Ahoj Marto.Mě už je ted docela dobře,jen určité věci nemůžu cítit.Já se v noci taky dost budím a nemůžu pak spát.Jinak jsem dnes byla na vyšetření a je vše v pořádku,brali mi i krev a výsledky budou příště.Věřím,že to bude v pohodě.pa Jitka

termin mam 9.7., ale pravdepodobne porodim drive. Me se vede, tak nejak smutne, jsem uz tri mesice doma, zavrena mezi ctyrmi stenami, bez lidi, vicemene sama, takze mi malinko hrabe. Uz aby me pustili do prace, nedovedu si predstavit, ze takhle bych to mela vydrzet jeste x mesicu. No jo, na druhou stranu, co by clovek neudelal pro mimiska, ze?:0) Prvni odbery krve na testy me cekaji 7.1., ani vlastne nevim na co, ale necham se prekvapit. Jak reagovali vasi milacci na tu novinku, ze budou tatinky? A co treba rodice?:) nebo si to nechavate jako vanocni darek?
Holky mejte se krasne, papa

In reply to by Mala_sykorka

Ahojky,nesmutni.Já jsem taky zavřená doma a vím že budu až do konce.U nás v práci nemůžou těhotné pracovat.Zítra jdu na kontrolu a na odběry,snad už aspon dostanu vycházky.Manžel je moc rád a už se těší.užívej si těhotenství a držím pěsti

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky,tak já bych měla mít termín podle ultrazvuku (7tt)16.7.taky by bylo super kdyby to vyšlo na 2.8.Byl by to dáreček k výročí svatby.cítím se docela dobře,jen sem víc unavená.Na kontrolu jdu ve čtvrtek tak sem zvědavá jak malé roste.Zatím ahoj

In reply to by stistko

Ahojky, já jsem přišla o dvojčátka zač. 6. měsíce v roce 97, pak přišlo zamlklé těh. a teď čekám opět dvojčátka a jsem v zač. 12. týdne, doufám, že to vše vyjde, na kontrole u doktora - je prý vše v pořádku a mimi se mají dobře jsou stejně velká... já se na ně tak moc s přítelem těším...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky