Tohle mi teď přišlo na mail

09.01.2009

Cituju:
"Znáte tyto stránky?

http://nokidding.webovastranka.cz/forum/23/602_Kr%C3%A1vy_s_ko%C4%8D%C3…

Napadá vás jak těmto lidem pořádně zavařit??Pokud ano jsem zvědavá na každý nápad jak jim zabránit!!"

Tak holky, už jsem zpátky...musela jsem si dat koupel, abych se odreágovala nějak jsem ji nutně potřebovala (naložila jsem se horké vany, dopřála jsem si masku na obličej z bílého čaje, kompletně se "odchlupila" :s:, potom namasírovala krémem zabraňujícím vzniku celulitidy - pro psych.klid).
A zpět k tématu: tenhle mail mi poslala naprosto neznámá osoba (Kateřina Zahnašová - stasovak@centrum.cz ). Nejdříve mě napadlo, že by to mohla být nějaká mamina tady z webu nebo z mimibazaru. Tam i tady mám zveřejněný mail. Každopádně Káťo, nemá cenu se takovým "lidem" :? mstít. Jak píšou holky, v anonymitě je síla. Z diskutujících jasně vyzařuje problém psychického rázu. Chápu, že někomu může křik dítěte vadit (pokud se vrací unavený z práce, bolí ho hlava, apod.), ale nechápu, jak může být někdo tak zlý a hlavně vulgární :? Nechápu, jak se takhle může vyjadřovat žena :? :? :? :?....potom to není žena, ale hyena. Nic víc už k tomu psát nebudu.

In reply to by Theodwyn

No jsem jak znovu zrozená :c: Ten můj je sice doma, ale chrápe tady na gauči, takže jako kdyby tady nebyl :n: Já jsem využila vzácnou půlhodinku, vlezla jsem do vany těsně poté, co Daneček usnul :'zz): Musíme myslet i na sebe, takže si tu chvilku najdi taky ;)

In reply to by Theodwyn

BOBRA? :s: :s: :s: :s: :s: v těhu mě Váša holil pravidelně aby pak před porodem neměl fušku na 3 hodiny...ale nakonec jsem se v porodnici holila sama ještě před vstupním vyšetřením a pořezala jsem se a krvácela jsem jak sviňa....sem si tam přes břuch nedohlídla...a teď??? Si tam taky nedohlídnu, přes povislý břuch...takže je to to samé...s tím rozdílem že mě Váša neholí.... vůbec celkově od porodu máme divný vztah :?

In reply to by Theodwyn

rodila jsem přecik císařem ;) a to by tam vomdlel dřív než u normál. porodu :s: :s: :s:

a zvíře? to já jsem.... cos taky jiného čekala...bych tě někdy vzala na akci s našima "vidlákama" to bys pak učůrávala smíchy.... Marti... přijedete s malým někdy třeba na dětský den jo? k nám do Štípy

In reply to by natalliev.

od vás ze středních čech troška z ruky...ale možná ti něco řekne ZOO Lešná....zlín? už?? :-) tak tam někde je díra co se jmenuje Štípa...jinak je to velká vesnice... celkem...ale není to klasický vidlákov....to my si jen tak řikáme....je to vlastně předměstí Zlína...

In reply to by MarcelaK

Ahaaaaa, teď jsem o něco moudřejší ;) A co ta koupel, jdeš se naložit do vany? Já vyrážím fénovat háro :) A pak mířím do hajan, Daneček dneska usnul nějak podezřele brzy - odpadnul v 19:30 :) Pro nás něco nevídaného, ještě nedávno chodil spát po desáté a teď světe div se. No já jsem jenom ráda, mám spoustu volného času, ale ráno to bude horší - mrně bude chtít zahájit velkou hru a já budu chtít pokračovat ve spaní :'zz):

In reply to by natalliev.

proto z jistých důvodů dáváme malého spát až kolem půl 9 a pak chrupe do 8 (celou noc podotýkám - je mu 6 měsíců)
no půjdu do té vany, i starší chlapec (manžel) se přemístil do ložnice, tak si dám v klídku vanu, umyju vlasy... a zarelaxuju....vlasy fenovat nebudu, to se mi moc nechce pravda.... takže dobrou noc.... a přeju ať mrňousek dlouho hajá ráno ;) my pojedem nakupovat a mrně odložíme k babi nahoooru .... tak pá

In reply to by natalliev.

máme zvláštně stavěný byt, takže by to bylo složitější :-) ne že bysme měli kupelnu na společné chodbě :s: ale prostě jsem klidná, když manža hlídá :-)

In reply to by Martii

To my máme malý byteček 2+1 a koupelna je přesně mezi ložnicí a obývákem, takže žádné obavy nemám: křikne Daneček, letím doleva, křikne manža, letím doprava :a: Letos se máme stěhovat do baráku, to už bude horší :( Obývák dole, dětské pokojíčky sice ve stejném patře, ale na opačné straně. Všechno má svoje pro a proti ;)

natálko chtělo se mi z toho zvracet, jaký jsou lidi svině, v životě to nepochopím.. když nemají děti dobrovolně, ať si těch, které děti chtějí a mají nevšímají.. božínku to je fakt masakr.. chci na to honem rychle zapomenout :-(

jj zejmena pasaz:"Hlavní je, na jaké složení lidí se narazí, ale vždycky je dobré tyhle krávy seřvat. Taky je velmi efektní jim plivnout do obličeje, nebo vykopnout proti obličeji dotyčného dítěte." me dostala.. Nekdo by se dotknul myho decka a vrazdim!!!!!

Teď jsem si vzpomněla, že v tom časopise to rozebíral psycholog a psal, že z devadesáti procent jsou to spíše ženské, co děti z nějakého důvodu mít nemůžou (nemají chlapa, nebo upřednostnily kariéru)ale v podvědomí chtějí..proto reagují takto.
Ty, které jsou vědomě bezdětné by něco takového nikdy nenapsaly :)

To si děláš srandu :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: no to je hnus :sick: :sick: :sick: a kdo ti tu stránku poslal ??? Takové lidi nechápu jak mluví o dětech jako o parchantech... samy jsou to hovada :w: :w: :w:

To je teda síla. Zůstává mi nad tím rozum stát :? :( Ale je fakt zbytečný se něčím takovým vůbec zabývat. Ti lidi jsou na tom asi hodně špatně, že z nich lezou takovýhle sračky (s prominutím) :jawdrop:

Ahoj tyto stránky neznám,ale je jich na netu opravdu mnoho,a je pravda že na internetu je každý silný,zajímalo by mě jestli by byly takhle silní když by to měli říct někomu do očí,a chtěla bych je vidět až budou mít svoje děti.
Ale není to jen na těchto stránkách,ale skoro všude se najdou taková h*vada která pořád něco kritizují takovýmto způsobem.
Neřeš to a bude to nejlepší :one:

Dost strašné :( ale už ze spůsobu vyjadřování je vidět že ten dotyčný má nejspíš problém sám se sebou :( je to smutné i on byl dítě ale takoví lidé mi nestojí ani za to se k tomu vyjadřovat :sick:

Jojo, znám a vůbec mi ty stránky ani nestojí za přemýšlení :)
Dokonce to rozebírali v jednom časopise...na internetu je každý silný :)

Každý má právo na svůj názor.
Mně na tom všem vadí jediné, způsob jejich vyjadřování. Diskuze
takového rázu raději přehlížím, nechci na sebe přenášet cizí
zlobu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka