UZ je to tady

07.01.2009

Uz nemam doma miminko ale malou holcicku batolatko.Dneska ma Terus prvni narozeniny.Svuj zrod ovsem prochrnela.Ja vzpominala co jsem v kolik hodin delala.Rano jsem se probrala v 7 a to jsem pred rokem cupitala na porodni sal.Ja totiz z nedostatku mista trcela celou noc na ambulanci :!k: Mala vykoukla na svet 12.05 :||): Hned rano jsem ji obdarovala panenkou ktere celej den kradla dudlicek. :cc): sama ale nedudla.Pokusim se pridat zopar fotecek.Jo a chtela jsem sem dat i Vanocni ale novej blog uz psat nebudu,zase to jede jako snek a ja bych to psychicky n nezvladla,tak to sem supnu taky.

Terezce přejeme s Kačenkou všechno nejlepší k 1. roku, ať je pořád stejně šikovná, hlavně zdravíčko a lásku nejbližších :k: :k: :k: :k: :k: :h: :h: :h: :h:

Terezko, mooooc ti gratulujeme k prvním narozkám :\x: :qu: :k: a ať jsi pořád taková šikulka a krasavice :h: :a:

Přejeme všechno nejlepší k 1.narozeninám :k: :k: :k: Krásný jak houpe panenku v tom lehátku :c: . A ty seš pěkně vychrtlá, co? Připadáš mi tak o polovic hubenější :one: .

Terezko moc ti blahoprejeme k narozeninam a prejeme ti s Matyskem vsechno nej nej nej :-) Je z tebe opravdu krasna slecna !! :-)

všechno nejlepšíííííííííííííííí :k: panenku s dudánkem a čepičkou máme taky a taky jí to krademe :!k:

taky moooc gratuluji Terezce k 1. narozeninám a přeji hlavně zdravííííčko a hodné a milující rodiče :k:

Ahojdá ženský :a: v první řadě když vidím ty fotky, tak musím říct to je strašný jak to letí a z Terky už je taková baba :one: Moc gratuluju k prvním narozkám, už jsem na vás tady strášně dlouho nenarazila!! Jak se holky máte??

In reply to by Zuzana.Picmouse

No to je divný že si je ještě takle velká neobuje sama, zout to už je jiná :!k: jinak my se máme tetka taky dobře, s malou už je sranda,ikdyž vztekat se taky umí, no je to prostě baba. Už pochoduje kolem nábytku a někdy si stoupne uprostřed místnosti zvedne ruce a děj se vůle boží!!! Ale strašně to uteklo, až mě to děsí, včera jsem akorát prohlížela fotky od narození a tak ti na ní tak koukám a říkám ty už jseš uplně někdo jinej, teď mi tady chrápe na dece vedle počítače tak využívám klídek a píšu!!!

Ahoj Zuzko, Terezce i Tobě gratuluju k prvnímu úspěšně zvládnutému roku :k: Terezka je ti strašně podobná.
koukám, že na jedný fotce máš takovou ¨tu lokomotivu, co se do ní strakaj ty pidivěci různých tvarů - jaký ti vydává zvuky? já čekala že bude nějak hrát nebo tak a v podstatě jenom klapne, když do ní strčíš věc a když jede tak taky klape a jinak nic ...

Ahoj Zuzi. Gratulujem Terce k 1. narozeninám :\x: :k: :w: Je moc roztomilá a jak objímá tu panenku, to je moc krásný :h: :h: :h: Kdy zaděláte na druhý??? :s: ;)

Všechno nejlepší Terezce, hlavně hodně zdravíčka a hodně fíglů na rodiče :-).
Je to šílený. Vzpomínat budeš celý život. Když slavím narozky s našima, tak táta vždycky zahlásí, "za chvíli poběžim pro auto". Bydleli tenkrát na vesnici a musel běžet si půjčit auto k babče a dědovi 2 km do sousední vesnice a zpět a odvézt maminu. Ivča

Ahoj holky, dneska jsem si na vás vzpomněla, tak sem chodím celý den koukat na ten šnečí server a vy pořád nic :00:
Takže konečně můžu taky pogratulovat. Terinko hodně zdravíčka a o zbytek se ti už maminka s tatínkem určitě postarají :h: :h: :h:
Máš krásnou kámošku :one:

Ahoj holky, dneska jsem si na vás vzpomněla, tak sem celý den koukat na ten ššečí server a vy pořád nic :00:
Takže konečně můžu taky pogratulovat. Terinko hodně zdravíčka a o zbytek se ti už maminka s tatínkem určitě postarají:h: :h: :h:
Máš krásnou kámošku :one:

ty nemáš ještě vytrénovaný nervíky? :s: letí to neskutečně, co ti budu povídat...taky si vzdychám, že už to neni moje malý miminko, ale kus chlapa.....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky