Možná se ptám hloupě...

09.01.2009

jak já už to tak mám ve zvyku...ale když je malý chvíli u svojí babičky, třeba hodinu, tak už je pak protivný a uklidní se až příjdu já...je mi jasné, že má svoji maminku rád :c: ,ale nechci mamináče.
Jen vás chci poprosit abyste mi napsaly, jak reagují vaše děti na rodinné příslušníky a na ty méně známé.
Maloškovi je 4.5 měsíce.
Děkuji děkuji děkuji :°:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Naše malá myslím není mamánek.. :j) .Jezdíme skoro každý víkend k rodičům a oni se tu občas staví i v týdnu, zrovna dnes tu byly a Majdinka byla s nima v pokoji a já si dělala oběd a myla nádobí, byla v klidu a spokojená i když máma zrovna není vidět, jo kdyby zůstala v pokoji sama, tak to by se ozvala, má ráda společnost, protože kolem ní je dost často dost lidí... :) .No a když ji chová skoro tchýně, tak je taky v poho, jen poslední dobou, jí vadí určití lidé... :? , tak se rozeřve, ale po 10min. už je klid a začíná se smát a dorážet.. :!k: .Je jí 7měsíců... :c:

Já mám 4 měsíční holčičku a taky stoho mám strach abych neměla doma mamináče.Například dneska jsem jela s kámoškou nakoupit a nechala jsem jí u babičky a ta mi tak za hodinku volala a dávala mi ji poslechnout a ta ječela a prý ji vubec nešlo utišit no hruza.Tak jsu zvědavá jestli se to z lepší.Jinak je to usměvavé dítě.

In reply to by Janik Zlaticko

Ahoj Jani, děkuju...přesně to se stalo dnes. Musela jsem jít k sestře uklidit, až se vrátí zítra z dovči, ať ji rovnou netrefí mezi dveřma z toho bordelu co tam králíci udělali, byla jsem tam necelou hodinku a máma už volala, že malý začal plakat a nic nepomáhalo. A jak mě viděl, natáhl ručičky a byl okamžitě klid. Je to nádherné :c: poprvé v životě se cítím potřebná a užitečná, ale jak píše Andělí, do budoucna by mu to ubližovalo...snad ten okamžik poznáme :)

In reply to by Theodwyn

taky doufám že to poznáme vážně by jim to jen ublížilo a do života by jim to vubec nepomohlo,taky se cítím ppotřebná a le na druhou stránku nemužu udělat ani velkej nákup jedině budu muset sní.

In reply to by Janik Zlaticko

Ale nemáš pak radost, když se naučíš zvládat tolik věcí i s děťátkem? Mně to teda hrozně potěší, když zvládnem nákup bez pláče, když ho večer uložím a vím, že jsme si ten den oba užili...nádherný pocit...ježíš...já jsem dnes nějaká rozněžnělá...to asi dělá ta tvoje ikonka :c:

In reply to by Theodwyn

ale ano mám radost když to takhle všechno spolu zvládnem,ale nechce se mi jí tahat někde po večerech po nákupech a je to tahání z auta do zimy pak zase zpátky a ke všemu to je vždycky tak 45 minut než tam dojedem.Líbý se ti ikonka?povedla se že?a ty máš na té ikonce toho malýho kterýmu jsou 4 měsíce?tady vypadá dost velice

In reply to by Janik Zlaticko

No vypadá, ale je to focené celkem nedávno :)
Tvoje ikonka se mi moc líbí :h:
S těma nákupama máš pravdu...člověk na to ani nemá takový klid...ale když už to musí být, je to lepší v klidu

Vojta, je uřehtanec, a směje se na každého, ale opravdu na každého, šel by i s cikánem jak se říká.... on rozhodně mamináč není...a dá se říct že spolu trávíme nejvíc času.... ale nejlip je mu pochopitelně u mě...na mých špekách...když ho chová švagrová nelíbí se mu u ní...ona váží 15 kilo i s postelí tak ho nejspíš dřou její kosti... no jak říkám, když usínal na rukách usnul jen u mě... bodejť by ne, byl na můj pupek zvyklej....ale fakt nekecám... něco na tom budepravdy ;)

jinak, nejvíc je po mě a Vaškovi, zvyklej na naše, páč bydlíme ve stejném baráku..a oni s ním tráví po mě nejvíc času :a:

In reply to by MarcelaK

Marcí...s těma špekama máš pravdu...a ty velký prsa taky dělají svoje :///:
Máš opravdu zlatého klučinu....krásný, hodný, veselý...tys musela být hrozně hodná, že si tě vybral za maminku :c:

In reply to by Theodwyn

já jsem skoro dostudovala na hasiče, ještě úspěšně zvládám ekonoma a zdravotníka...ty ostatní kašlu... jinak dál jezdím na kole (už dvě hodiny denně - ne jen hodinu) chodím se psem, hraju si s kočkou, a tak..spím a žeru (ale jen banány)... mám přes 120.000,- kaček... firmu kterou jsem úspěšně zlikvidovala... a chci koupit motorku, ale takovou jakou chci v nabídce nemají.. a zítra snad půjdu do práce...jestli stihnu do rána dostudovat těch několik KNIH :s: :s: :s:

:k: Neptáš se hloupě... hele, můj názor jo?
On Tě teď potřebuje. Když se zamiluješ, chceš být s tím klukem, když si k němu lehneš a cítíš se blaženě a v bezpečí - je to prostě "jako u maminky". U té voňavé bytosti, kde ti nic nehrozí, a která Tě miluje tak jak nikdo jiný... Je ještě maličký... Ten přechod, kdy už bude moct být bez Tebe, ale bude se z něj stávat mamánek na 100% poznáš. Já to poznala a zabrzdila to, páč ta závislost by mu do života ublížila... ale u Tebe nééé ještě je brzy :) :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuji Stáni, máš krásného klučinu :c: Byla bych moc ráda, aby malý neměl problém být s babičkama i dědama, protože jsou každý jiný a každý mu může dát jiné zkušenosti do života :)

Ahojky Theodwyn, tak Nikča je hodně zvyklá na moje rodiče a trošku na manželova taťku s jeho manželkou. Většinou reaguje na cizí lidi kladně,ale když je jich moc najednou, tak je nejklidnější buď u mě nebo našich! ;) Ale vypozorovali jsme, že Nikča má radši chlapi - na ně se víc směje, baby se musejí víc snažit!! :///:

Ahoj, zrovna jsem to před chvílí četla v odborné knížce - děti se začínají bát cizích lidí kolem 8. měsíce....ale je jasné, že u maminky je nejlíp už odmalinka :s: . Mám to s Daníkem (3,5měsíce) stejně. Chvíli s babičkama a dědečkama vydrží, ale pak začne pofňukávat, tak si ho vezmu já nebo manžel a je v pohodě

tak na klasiku co vida denne to jsem ja, segra , babicka, strejda, a mamin pritel - teda toho provokuje ze dela opicky a kraviny a jakmile si ji vene na klin tak uz natahuje :D ) tak v pohode ale pokud treba prijde muj kamos co nevida az tak casto tak se boji a na kamosky to samy a je ji 11 mesicu

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka