Jak často vám kadí???

09.01.2009

Ahoj holky,
jen bych se chtěla zeptat na vaše zkušenosti. Mám 3 měsíční holčičku a kadí mi po 3-4 dnech, ale už se stalo že i po 9. Jsem z toho nervozní. Doktorka si myslí, že všechno mlíčko stráví (je plně kojená). Ale moje první dcerka kadila i několikrát denně. Tak bych chtěla znát vaše zkušenosti. Díky..

Kliknutím vložíte smajlíky:

bud rada,ze nekakate jako salvatorek.treba i 6x denne .proste po kazdem kojeni jen v noci uz se drzi a mame 4 mesice.
usetrite za plinky ;)

Ahojky, naše mrně kadí taky tak často jako tvoje a žádné prob,émky nemá, je spokojená a prospívá. Jsou jí 3 měsíce. :) A taky jsme plně kojení. :) Hlavně nedělej tu chybu a svoje děti nesrovnávej. :) Jak to říká náš doktor- každé mimčo je jiné, svoje individualita..kojená miminka nemusí kadit i 15dní. :) Když mi to malá udělala poprvé (5dní), takjsem lezla po zdi :)

moji známé dcerka kakala taky často jen jednou za 11 dní a doktorka ji řekla, že pokud nemá mimi koliky a jiné potíže tak je vše v pořádku, opravdu je každé mimi jiné, pokuď je malá spokojená tak buď taky :) měj se

Ahoj,
já jsem kojila našeho Honzíčka plně 6 měsíců, kojím i teď v 8 měsících, ale už s příkrmy. Kadil mi po celou dobu plného kojení tak 1 až 2krát denně, většinou to měl tak řídké a byla to taková dávka, že protekl až na záda, ale to bylo asi tím, že jsem měla mlíčka nadbytek a on to takhle často vylučoval. Pokud Ti kadí po několika dnech, tak je to prý taky v pořádku. Pokud normálně prospívá, tak to mlíčko stíhá asi všechno strávit. Náš Honzík prospíval víc než dost, za první měsíc přibral z mlíčka 1,3 kg a za druhý dokonce 1,5 kg a to ještě tak často kadil, takže jsem měla asi mlíčka až až. Jak jsme začali od 7. měsíce přikrmovat zeleninkou, tak už kadí méně často, většinou 1x denně, někdy i obden.
Pa :a:

Ahoj...opravdu je to u plně kojených dětí normální... :k:
...my máme rekord 11dní bez hovínka....ale pak...to byl mazec :jawdrop: ...6x za 1den :00:

mam 5mesicni holcicku a s kadenin problemy nemame. nekojim, mame nutrilon a kadi mi obden. nekdy i kazdy den. ale kdyz jsem jeste kojila-pouze 14dnu mi vydrzelo mleko tak mi nekadila i 4 a vice dni. promin, ze ti nemuzu poradit. mej se. mamca hanca

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka