bolest pod žebry

09.01.2009

chci se zeptat, už od odpoledne mám jakoby křeč pod pravím prsem jako mezi žebrama, nemůžu se ni otočit na posteli. Myslíte, že je to jak mimi kope?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky. Pozor. Samozřejmě že to mohou být jen kopanečky, ale pokud je to fakt velká nesnesitelná bolest, tak se takhle u mě projevila preklapsie. Ale to bolelo fakt moc pod pravým žebrem, pak se ktomu přidala boolest hlavy, atd. Takže jestli je to velká bolest, tak radči to oznámit doktorům.

In reply to by lucinecek

U mě to bylo ráz naráz. Večer mě to začlo trošku bolet a v noci už to byla šílená bolest a stěhovalo se to jakoby nehoru k plíci a pak se přidala bolest hlavy k ránu jsem zvracela a druhý den mě malého musely akutně vytáhnout císařem, protože už jsem na tom byla moc špatně, ale jak říkám, to se nedalo vydržet a vzniklo to náhle. Jestli tě to bolí tak nějak normálně, tak bych se nebála a je to jen od polohy miminka. Jestli tě to bolí nějak delší dobu, tak bych to jen na prohlídce řekla doktorovi, možná že ti nabere jaterky. Pa pa

Ahojky, já si pamatuji, že mě ta moje pusinka kolikrát dokopala tak žebra, že jsem si připadala, jako by mě někdo šíleně zmlátil!!! :s: Zkus to ještě vydržet, mimi se ke konci trošilinku většinou zklidní a navíc už to máš "za pár" ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka