Bělení prádla

09.01.2009

Ahojky všem, chtěla bych se zeptat. Má starší oblečky (a plíny) po synovi, nejsou nijak flekatý, ale spíš zašlý, sepraný. A samozřejmě bych chtěla, aby znovu vypadaly jako nový ;) jen nevím, jak se bělí prádlo a jestli se vůbec může miminkovský prádlo může bělet. Poradíte? Jestli se to může, a jak se to dělá, co se na to používá? Dííky!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky holky, moc vám děkuju, vyzkoušela jsem savo perex. Namočila a vyvařila a jsou opravdu jako nové!!! Nevěřila jsem, že to bude takhle bílé. Měla jsem tam i jednu hodně flekatou a zašlou a mezi ostatníma jsem ji nenašla... je taky jako nová.
Denk mit taky zkusím, ale nemáme u nás DM, takže až po neděli. Jste suprový, ušetřily jste mi dost peněz, díky! :one: :a:

Děkuju moc za rady určitě to vyzkouším. Nejdřív asi na bavlněnejch plenkách, ty jsou na tom nejhůř :00: :one: :a:

Zkus to vyprat v nějakém super prášku, Ariel dobře pere, nebo tam přidej wanish. Já bych to teda prala dvakrát (taky jsem to tak udělala, co mám věci od sestřenice zaprané a zašlé). Vyprala jsem je v nějaké takové chemické žiravině (na 60 stupňů) a pak jsem to prala ještě jednou v prášku pro miminka. Je fakt že jako nové to nevypadá, to asi nikdy, ale nejsou takové zažloutlé.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka