po delší době..34 tt

08.01.2009

Ahojky všem :a:
Takže nejdřív přeju všem mamčám, těhulkám i snažilkám vše nejlepší do nového roku 2009!
Jinak musim zapsat, že jsme byli 19.12. na 3. UZ, kde prdelka Martínek vážil už 1800g. Stáří posunul pan doktor o 5 dnů dopředu, takže jsem byla už 31+3tt. ted už by jsme měli být tedy v 34.tt.
Mezi svátky jsme s přítelem vyřídili matriku, dokoupili jsme krásnou přebalovací komodu v 2-barevné variantě vanilka se světle modrou a snad jsem už nachystaná i s věcma do porodnice.
Jenom si trochu lámu hlavu s organizací pokojíčku,hadýrků,atd.. dlouho u ničeho nevydržim sedět ani stát, takže s tim pupíkem to jde všechno pomaleji. :||): Mam pořád pocit, že nestíhám :s:, máte to některá taky?
Ale už si přeju, aby to bylo za mnou, hlavně aby bylo všechno v pořádku po zdravotní stránce. Zatím se mi malej v bříšku nepřetočil, tak uvidíme, jak to bude probíhat, jestli to ještě zvládne. :?
Holky zdravím vás tu všechny a mějte se moc krásně! At na vás nedolehne finanční krize a at jste všechny zdravé a vaše ratolesti taky! ;)

já jsem 35 tt a už jsem docela nachystaná, jen povlečení do postýlky mi dorazí nevím-kdy, páč jsem jej objednávala na koci prosince po netu. Já jsem byla 31 tt taky na posledním UZ, ale malý měl jen 1,5 kg, ale za prosinec jsem přibrala nejvíce za celé těhu - 3 kg!!! Takže snad to doženeme. Pokojíček řešit nemusím, protože stvíme domeček a stěhovat se budeme asi duben-květen, ale chodím to tam kontrolovat, no, chodím :s: funím to tam kontrolovat. Valím se jako koule dělová. Ani já nevydžím sedět, ale poslední dobou se cítím dost unavená, i když ani to mi nezabraňuje nespat, takže žádná velká pohodička ://: Ale máme to už za pááár!!!! Tak ať se daří! :k:

In reply to by sionka

Ahoj Sionko, díky za zprávičku :)
To máte super, že stavíte domeček :one: My máme 2+kk a musí nám to stačit, ale tady naproti v baráku bydlí mladý pár s holčičkou v garsonce, takže jksme na tom ještě dobře!Musíme se sem nějak vejít no :dance: :///: :s:

Jinak to moje břucho je fakt docela velký a tedkonc ty otoky k tomu, přibrala jsem už 16,5 kg, takže fyzička nic moc :00: }:) Ale pořád tak nějak doufám, že to po porodu alespon částečně začnu postupně shazovat, pův. jsem vážila 62, tak když budu do roka vážit 65 kg, budu spokojená. :P

Jo a to spaní je ted tak trochu problém, na pravém boku bůhví proč ležet nemůžu, nějak to bolí a na levém jen když mi tam malej nekope, to mam pak pocit, že ho tam dusím. Bohužel se mi ještě neotočil, tak musí mít asi prostor :///: :h:

Dneska jsem konečně naskládala věcičky do komody a vyprázdnila tak postýlku, připravila přibližně oblečko pro mimi do porodnice a své mam taky na jednom místě, ...pokrok :s: :qu: Taky jsem muvyprala povlečení s mantinelem a zavinkou, takže aspon něco ubývá ;)

Tak se zatim měj krásně a bud fit! :\x: :||): a zasejc písni ;) pa!

In reply to by Lennka123

mám podobně. Když si na něj lehnu, tak malý začne řádit a já se musím otočit na levý, ale ten mi problémy nedělá. Na zádech to jde, když mám výš pod hlavou. My teď bydlíme v pronájmu ve 2+1. Před tím jsme si koupili byt 4+kk, ale kvůli manželově práci jsme se stěhovali 300 km na jih Moravy. Tak snad už tady zůstaneme. Byteček je docela velký, v domě z 50 let, takže ono je fakt rozdíl 2+1 a "2+1". Jenže manžel (mimochodem taky Martínek :-)) je modelář a půlku obýváku nám zabírají ty jeho "hračky" :///: Takže se fakt těším do domečku :s: Já má nahoře 11 kg, ale začínala jsem se 74 kg, takže myslím, že i ty to máš tak akorát! Postýlku už mám nachystanou, jen to povlečení ... Už se fakt těším, až budeme mít prcka venku. Připadám si jako vlk z Karkulky po zašití kamenů do břicha :s: :s: :s: Tak Martínka moc nezlobte! :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky