Jsou tu nějací ledňáčci?

09.01.2009

Ahoj, jsou tu nějací ledňáčci? Jak se vám holky daří?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Hele holky, jsem už docla unavená, takže dám sprchu a půjdu do hajan :) všem přeju sladké sny a snad se tady zítra zase potkáme. Pohlaďte své mimísky a ahoj :cc): :cc):

Už jsme se vykoupaly,namazaly,nakojily a ted už nás čeká spánek a kolem jedenácté hodiny opět nakojit a pak čtyři hodiny spánku do dalšího kojení pokud si malá nebude chtít vykládat či se chovat. Ale i to zvládáme v posteli. Holky spěte pokud ještě můžete.

No jasne, ze tu jeste jsme. My uz se chystaly porodit, ale ta nase slecna si to po 6 hodinach pravidelnych a bolestivych kontrakcich rozmyslela, tak jsme zase doma . Sice me reze v bodbrisku, otevrena na 2 cm a bez cipku,ale nejak se to nechce rozbehnout. No taky spolehame na ten uplnek, ale pri nasem stesti to na nas vliv mit nebude. No termin mam az 17.1. ,tak se jeste uklidnuji, ze mame jeste tyden cas. Jinak se dari docela dobre. Jen je mi posledni dobou spatne od zaludku,ale to je asi tema nervama, jak uz chci porodit.

In reply to by Kalimero79

No, kez bych to mela take takhle. V pondeli jdu na kontrolu, tak doufam, ze mi rekne, ze se to trochu pohnulo. No ja prave mela v pondeli rano na kontrole cipek 0,5 cm a otevrena na 1 cm a vecer v osm cipek zadny a otevrena na 2 cm. Tak tosnad bude rychly. Doktorka rikala, ze prenaset urcite nebudu. Ale holky znate to, kdyz se tem malejm nechce, tak s nima nikdo nehne. No nechame se prekvapit.

Ahoj, tady jich ještě je! Ale asi všechny ty nastávající maminy chrní nebo co! Já mám termín v neděli, bolí mě třísla jak sviňa, ale to je asi všechno, na porod to nevypadá. Tak uvidím jestli to ten úplněk rozjede.

In reply to by Kalimero79

No ono krom těch třísel to na porod nevypadá! Břicho mám pořád vysoko, nález mám stejný už tři týdny a na monitoru taky žádná sláva. Tak nevím. první jsem měla mín nedonošence a teď asi budu přenášet nebo co.

In reply to by Romanca

No, já byla na kontrole te´d 6.1., čípek na 1 cm, doktor říkal, že už se to hezky připravuje, ale před termínem a´t to prostě nečekám. Fakt je, že celé těhotenství mám jen jeden termín, a to např. moje ségra měla 3, tak se fakt možná i "trefilů. No ale příroda, je příroda, že :) Havně a´t se nenarodí 13.1., to má narozeniny švagr a ani 18.1., to má naozeniny neteř. chtěla bych, aby měl své"vlastní" datum narození :||):

In reply to by Kalimero79

No já jich taky měla, pořád mi šoupali sem a tam +/- 4 dny. Ale uznávala jsem jen dva termíny, podle MS mám 11.1. a podle UTZ 6.1. Musela jsem ležet půl roku abych neporodila předčasně, před vánocema to vypadalo že porodím a ono nakonec nic. jinak cesty mám připravené už tři týdny, pořád je to stejné.

In reply to by Romanca

Tak to není moc povzbudivé :( To tvrzení mého doktora, že už se to připravuje mi v obraze toho, cos napsala už nezní vůbec tak povzbudivě. Možná by ti pomohla mateřídouška - paní v bylinkářství mi řekla, že poslední 2 týdny před porodem ji mám pít spolu s maliníkem, že ještě více prý stimuluje stahy dělohy..třeba by ti to pomohlo :) Já to zatím nezkoušela, řekám až v případě, že by mi to nevyšlo s tím mým termínem..

In reply to by Kalimero79

Já už to neřeším. Abych řekla pravdu, tak už je mi jedno jestli se narodí zítra nebo dnes. Jen doufám, že mě nenechají přenášet 14 dní. Ono mě teda nic nebolí, jen mě už nebaví nosit to břicho a nemoct si lehnou na něj, pořádně se ohnou atd. a taky se bojím, abych neměla zkalenou plodovku nebo tak něco a miminku se něco nestalo. Ale posledně na kontrole mi doktor řekl (teda tak jsem to pochopila), že pokud neporodím v termínu, tak do týdne vyvolají porod.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj, Klarah, taky bývám k večeru unavená a záda bolí, bolí..na to mi pomáhá manža, vždycky mě příjemně namasíruje a je to lepší..on je moje zlatíčko.. Ve kterém jss týdnu? Já v 39tt, termín mám 14.1.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Mám kamarádku, kterou tak bolela v těh záda, že normálně usmlouvala doktory na vyvolání porodu týden před termínem - faktem je, že měla těhu cukrovku, a taky je dost silná ( i před otěhotněním pořádný kus baby).
Zkoušela jsi třeba nějaké cviky?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Už třetí dítě? Tak to je určitě jednoznačně důkaz toho, že mimísek stojí za každou bolest a pocit nepohodlí :e): Já čekám teprve první mimčo, a teď před porodem jsem v takovém tom stavu těšení a zároveň strachu z porodu :||): , jak to všechno zvládnu a tak..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky