Ozvy

09.01.2009

Ahoj holky :a: .....dnes jsem byla na kardiotokograf, ale malý mi u toho prý celou dobu spinkal :cc): . Tak mi doktorka řekla, že mi to budou asi muset pak udělat znovu pro mou dr. Nemáte některá podobnou zkušenost, že by mimi po dobu natáčení spinkalo a i přesto vám to nedělali znovu??

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj já byla včera na poradně a na ozvy a dost mě překvapilo, že sestra nemohla pořád najít místečko, kde prckovi bije srdíčko a tak jsem si lehla na jeden bok, na druhý pak chvíli na záda a taky mi dala napít prý k vůli miminku a taky jsem nic neslyšela.Bylo to divné, pak jsem si trochu štourla do bříška a malý se trochu pohnul.měřili mě 30min.měla jsem strach, ale doktor pak říkal, že je vše v pořádku.jsem v 37tt.jsem otevřena na prst, ale zádku pořám mám.

Ahoj akinom, mě poprvé malý taky spal, tak jsme ho se sestřičkou poš´tuchovali, pak mě dokonce poslala, a´t se trochu projdu po schodech, že se malý vzbudí a hlavně, a´t se pořádně napiju vody. A pomohlo to, pak už jsme ho naměřili - celá procedura ale trvala asi hodinu a půl :( te´d už je to v pohodě, měříme max. 20 minut :)

Ahoj! Mě tenkrát, když jsme byla těhule, Daník při CTG taky v bříšku spal, tak mi s ním třásli a říkali, že pokud se nevzbudí, musím přijít jindy, ale naštěstí ho probrali :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka