Křtiny

09.01.2009

Mám dotaz když budu chtít pokřtít své dítě,musí být oba dva rodiče pokřtění,nebo stačí jen jeden z nich?Nemáte některá s tím zkušenosti?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj jak tak koukám co tu holky píšou jen kroutím hlavou. Ono totiž nejvíc záleží na faráři který to dítě pokřtí a se kterým si ty křtiny musíš domluvit. Některým je jedno že rodiče nejsou křtění a některým ne. Takže v klidu zajdi do toho kostela a řekni jaká je situace a dozvíš se hned zda ti dítě pokřtí ;-)

Nemusis byt krtena a miminko ti pokrti stejne, nedavno jsem take resila tento problem jelikoz bydlim v zahranici a tady jsou krtene vsechny deti (kvuli skole,svadbam v kostele...atd a bala jsem se ze mi malou nepokrti jelokoz ja sama nejsem. Ale nevadi, od toho je tam kmotr a kmotra ani manzel nebo pritel nemusi byt krteny. A mimi muzes nechat krtit kdykolik treba az v roce i vice az proste budes chtit,to zalezi na tobe, nemusi to byt hned po porodu.
Tak ahoooj, snad jsem ti trochu pomohla

Díky,to jsem ráda že stačí být pokřtěný jen jeden z rodičů,poněvač já nejsem a nevím jak bychom to stihly do porodu.

Já myslím, že nemusí být pokřtěný rodič, důležitý je tam přece kmotr a ten pokřtěný být musí. Ale jelikož já pokřtěná nejsem tak nevím.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka