ja nejak nevim:(

09.01.2009

Holky poraďte, mam brát klasiku na ovulaci - clostilbegyt ale doktor řekl, že jsem zdravá a že není nutné mě pozorovat že se mi to pravděpodobně povede ale jak zjistím že mám ovulaci?respektive kdy se máme s přítelem snažit?kdy jste se snažily vy kterým to vyšlo?teď jen čekám MS, myslítte že se to povede když nebudu sledovaná?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,cekam na ms a pak zacinam brat taky clostylbegyt.ale taky nejdu na ultrazvuk,nu budem se snazit od 10 dne cyklu ob den,tak snad se zadari,Drzim pesticky at se taky trefite do ovulky a je s toho mimisek

Andynko, neboj, vsechno dobre dopadne :) ovulaci poznas bud tak, ze si budes merit bazalni teplotu - meri se kazdy den ve stejnou dobu, nebo ji poznas tak, ze kdyz pujdes na zachod a budes se utirat, tak ti papir bude jakoby klouzat (takhle mi to rekla moje Dr.) a nekdo pri ovulaci citi slabounky bolesti v podbrisku. Ja jsem to vyresila tak, ze jsem si koupila ovulacni testy a par dnu po MS jsem si je delala no a kdyz se ukazali dve carky, tak jsme se snazili. Vic ti poradit neumim. Ja jsem jeste brala kyselinu listovou a vitaminy Calibrum babyplan a pila kontryhelovy caj. A miminko se nema delat kazdy den, aby byli spermie dostatecne silne :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky