holky jak casto za den jite??

09.01.2009

Me posledni dobou strasne tlaci zaludek po jidle a vydrzim od obeda klidne do vecera nejist. Jim tak 3x dene a normalne me to stve a kolikrat si musim i neco vzit ikdyz nemam hlad aby mela mala co papkat. Ja myslela ze tehotny se cpou a vydrzi max.2hodiny po jidle ale umeto tak teda neni. ja se najim treba v 1 a nemam hlad treba az v 7. jeto normal??

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky,tak já jsem taky ve 33 týdnu a mám ten samý problém.dnes jsem obědvala ve 12 a od té doby jsem měla jeden banán a vůbec nemám hlad,to dřív jsem musela jíst každé dvě hodiny,jinak se mi zvedal žaludek,ale teď ke konci těhu nějak hlad nemám.ráno snídaně,ve 12 oběd,večer do sebe něco nacpu jen proto abych něco snědla i když chuď ani hlad není.nechápu se..hi hi hi

In reply to by paaprsek

ze na tym nejsem sama :) myslim,si ze ktomu koncu uz to tak je. Ze zacatku a tak v puli jsem take jedla kazdou chvili a porad me honila mlsna ale tet teda ne. Porad se citim plna a presne jak pises-od obeda nic a vecer do sebe neco nacpu abych neco snedla. Ikdyz mam chut treba na buraky,bramburky...ale copak muzu kdyz se citim porad plna??!! I zaha me vcera palila-jeto des,uz se tesim az mala bude venku!! :) :a:

já to mám podobně - nějak nemám pořebu jíst... když navařím, tak teda jím, ale jinak se mi nechce ani si nic připravit, navíc za den vypiju spoustu sladkého čaje... prostě hlad nemám :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka