Ahojky maminy

03.12.2007

Tak jsem po dlouhý době zase tady (asi po dni a půl) a nestačím se divit, co všechno se tady děje :-) Jakpak se všechny máte a co dělají minča ?? U nás je teď trochu dusno :-/ Přítel v sobotu odvezl svýho tátu do nemocnice a vypadá to, že přijde i o druhou nohu... Hned šel na operaci, kde mu čistili cévy, ale celou nohu se jim zachránit asi nepodaří. Přítel je z toho docela na nervy a hlavně se vůbec neví, jak to bude dál... Včera jsem za nim jeli a já se tam na JIPce složila. Asi to bylo z nízkýho tlaku i cukru a když jsem kolem sebe viděla samý tikající přístroje... Svezla jsem se na židli a bála se, že si mě tam nechají taky. Naštěstí mě přítel odvedl do čekárny a setřičkám vysvětlil, že jsem těhotná a mám nízkej tlak, tak si mě už nevšímali. Po cestě jsme se stavili v obchodě a já si dala suchej rohlík a hned mi bylo líp. Jinak v sobotu jsem celý odpoledne trávila u tchýně, pekli jsme spolu perníčky a mě z toho teď ukrutně bolí záda :-/ Snad jste si ten první adventví víkend užili víc než já :-)

Je je tak to mi je líto, že máte takovýhle problémy, přeju ať to s přítelovim taťkou dopadne co možná nejlíp. Místo vánoční pohody takovýhle nervy, ale co člověk nadělá:( Každopadně já jsem měla výkend uklízení a taky čtecí tady na těhulkách, protože v týdnu to moc nestíhám, ale byla za mnou moje moc dobrá kámoška co se akorát vrátila z ameriky tak jsme pěkně poklábosily, takže fajn:)) jinak bříško nějak začalo pěkně růst, asi tam má Saša málo místa tak furt tlačí aby si ten pokojíček zvětšil:))) a co ty?

In reply to by Ditousek

No nějak to dopadne, jen nevím, co se bude dít, když bez obou noh bude absolutně nesamostanej. A jedinej, kdo se o něj stará je jeho sousedka a Pavel...
Já se mám celkem dobře, jen mě bolí záda a občas kyčle, malá kope pokaždý, když se pohnu a už mě docela tíží :-) Celej víkend, když jsme nebyli u tchýně nebo v nemocnici, jsme se jen váleli a koukali na telvizi... No a zítra jedeme do Brna. Nechce se mi tam, ale musím se stavit do školy :-//
Saša?? Aby z něho nebyl Alexandr Veliký... :-))

In reply to by cheshire.cat

No to ať si z něj Alexandr Veliký klidně je, aaaale až po porodu:))))) za čtrnáct dní frčíme na ultrazvuk ve 20 týdnu tak už třeba budu vědět jestli to bude Alex nebo Alexandra Veliká:))) a taky jedem do Brna na 3D, už se těším! A to že jste o víkendu taky odpočívali to je jedině dobře. Už jste v tom novém bytečku nebo ještě budujede??

In reply to by Ditousek

Já jdu za 14 dni taky do poradny, ale pochybuju, že mi řekne, co to je... :-(( Třeba to uvidíte už na tom 3D :-))
No my se nikam nestěhujem. Vlastě tady bydlíme a zároveň předěláváme. Obyvák je hotovej a kuchyň se dělá. A do ložnice a pokojíku se přítel pustí v lednu. Chceme to mít hotový, než se malý narodí :-) Ale ještě nemáme dveře, přišli nám před týdnem, ale obložky jsou rozbitý, tak na ně si další dva měsíce počkáme :-//

In reply to by cheshire.cat

No s tím předěláváním to jsou humory, znám to, jsem ráda, že už ten byteček máme vcelku hotovej, jenže až se dostaví za pár let penzion tak se zas budem třeba stěhovat tam a to ať už si vymýšlí chlap:)) Jo a na ty ultrazvuky jdeme v jednom týdnu třikrát 17.12. na Sono 2, 18. na 3D a 19. na srdíčko mimíska:)) naposled jsem ho viděla ve 12tt tak se těším a to by bylo aby aspoň na jednom tom ultrazvuku toho pinďu nepinďu neukázal:))) ikdyž můj chlap mi prstýnkem zkoušel jestli to bude kluk nebo holčička a vyšel kluk, tak asi Alexandr veliký a prej příště holka. tak jsem jen překulila oči a řekla mu že ať se mě zeptá po porodu jestli budu chtět další:)))))

In reply to by cheshire.cat

Tak to byla informace nad zlato:))) kluk se schovaným pindíkem nebo holka:))) ještěže není jiná možnost:)) No já myslím, že ten náš na nás vystrčí prdelku a tím to hasne! Největší jistota je to až bude venku!! Včera jsem tady psala, že moje kámoška byla tak přesvědčená, že to bude holka že pak s malým Davídkem jela domů v růžovým a dodnes mu to neřekla a to už je Davidovi 20 let:)))

In reply to by Ditousek

Jojo náše malý mělo nožky u sebe a vůbec ho nezajímalo, že chceme vidět, co mezi těma nožkama má :-)) Známí si taky do porodu podle UZ mysleli, že čekají holčičku a nekonec měla pindíka :-)) Takže já budu radši kupovat samý neutrální barvy a v porodnici bude překvápko :-))
A já měla být kluk, Honza, naši mě zase z porodnice vezli v modrým :-)))

ahojky já si adventní víkend užila v sobotu uklízením, pak jsme měla návštěvu a v neděli dopoledne jsem odpočívala a odpoledne jsme meli focení s malou na bazéně a dneska jedu s malou zase na bazén, jinak jsme si řekla, že přeci jen něco máolo upeču, že v obchodě je to dost drahé, ale nevím kdy se na to vrhnu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka