U nas uz se jenom stoji :-)

09.01.2009

Adamek bojkotuje jakoukoliv jinou pozici nez ve stoje,maximalne si nekam doleze a pak samozrejme hup nahoru,horsi je,ze uz nechce sedet ani v kocaru.Tak trosku bojujem,ale jinak je s nim desna sranda,kdyz zrovna neni protivka teda,znate to :-)

je to legra co? Mě MOnča dokonce z kočárku vypadla, ještě, že jsem čekala že se to stane a mám dobrý reflex..no a už máme kšíry..teˇv zimě je ale nepotřebujeme..

jéjej to to letí..nedávno jsem tu četla, že už lezete..a ted už stojíte..to strašně utíká..malej už není malej..ale velkej chlap..a hrozně šikovnej.. :one: I zuby mu narostly pěkný..nádhera.. :a:

adámek taky pořád jen stojí, bohužel i místo spaní :///: a máme taky puzzle s číslama :-) máme to ale fušku, co? :s:

In reply to by Martii

U nas je to uplne stejny,dam ho spiciho do ostylky a do 3 sekund(NEKECAM,znas to sama :s: ) stoji a uz je rykot,takze jsme v obdobi kdy v noci spime v kocaru,kde ho uhoupu a je klid.Asi si ho rozmazlim,ale aspon se obcas vyspim.

In reply to by Simik

mě malej už skoro leze a není mu ani půl roku takže jak se těším že budu vozit po parku,tak když vás z Marti čtu asi mi v létě bude nejspíš bojkotovat kočár jako vám ted a nebude hajat a vstávat, ted mi právě jak se vzbudí převalí na bříško a hup na čtyří a mrndží bo by spal :00: což teda nechápu proč na ty čtyři lezl :!k:

In reply to by Simik

naprosto přesný :s: já když už je to moc náročný (tak po desátém uložení ze stoje a nepřeslechnutelném řevu) :s: tak uspávám ve své posteli, tam ho prostě zalehnu a udolám :s: taky bude rozmazlený, ale mě vydrží nervy o pár let dýl :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka