Pomóc II

09.01.2009

Moc prosím včerejší rádkyně Lidussinku a Sisku333,ale i ostatní o další radu.Na ovu testíku dělaném dneska v 15:30 jsou pořád dvě čárky,ale ta druhá už pomalinku slábne.Znamená to,že ovu ještě nebyla?Snažili jsme se včera večer a tak nevím,jestli máme i dneska(pokud bude dobrá konstelace) nebo stačí až zítra.Moc,moc děkuji za odpovědi. :a:

mela jem to uplne stejne jako ty a po slabe pozitivnim se mi nasledujici den ukazaly dve stejne silne carule a dalsi den byly taky stejne silne,ale rekla bych,ze uz opravdu malinkaticko slably a dalsi dny uz mi poooomalicku klesaly porad jen do slabe pozitivnich min a min,takze jak vsude pisou,tak jsem to brala tak,ze pozitivni je ta nejsilnejsi a zkusili jsme stesti zda se povede,nebo ne a taky den predtim a den potom :s: ,ale jsem realita a jestli se nezadari,tak to beru jak to je,ale zklamana budu urcite,pac clovek vzdycinky doufa,ze by treba..Misounku,preju vam mocmoc stesti at vam to vyjde a kolem te ovu hups dups na to a nejvice v dobe,kdyz se ukazaly dve carule a to bylo u tebe vcera,ju?Dneska to radeji pojistete,pac co vime a treba just. :a: :a:

Od nejsilnějších čáteček za 24 do 48 hodin proběhne ovulačka. Tož je dobře, že jste se včera snažili a já bych na to hupsla i dnes. :k:

In reply to by Andělína

Holky moje zlatý,ještě že vás mám. A jak jste vtipné :!k: Přítel je teď na nějaké sešlosti od školy,ale až se vrátí tak ho třeba i znásilnim :hu: Ještě že to beru s humorem,jinak bych se z toho musela zbláznit.Ono bude dost na budku to čekání do 24. jestli jo nebo ne,ale počít za úplňku by mohlo být zajímavý.

In reply to by Misounek

To jsem ráda, že je Ti líp, to byl účel!!! Hele hoď na sebe myší negližééé a až milý přijde, skoč na něj. Sice asik dýl vydrží :c: Jestli bude alkoholem oplývající, ale nevadí. Když chceme, tak z toho umíme i vytěžit, no ne? :!k:

In reply to by Andělína

Díky Andělínko.Jel autem takže posilněn alkoholem nebude,ale snad nebude moc brblat že už zase.O testech jsem mu neřekla.Jak tu nějak psala Dadis ten můj taky není žádná mašina a před snažením jsme TO....třeba 1x za týden,tak těď to není jednoduché....... :00:

Ovulace bude dnes v noci - zítra ráno, teplota ti začne zítra stoupat, ovu je první den negativního testu, tak jestli už dnes čárka slábne, tak asi přes noc-ráno a to už by zítra večer bylo na snažení pozdě, dnes je ten den D! :) Ale i včerejší mršky by mohly přežít do zítra ráno, má-li partner zdatné bojovníky ;) Ale pro sichr dnes večer určitě! Hups do sprchy a do sexy košilky! ;)

Ahojky,já to měla tak,že tři dny slabá čárka..dva dny silná..pak nevím..došli testy.Ale,tys ji měla včera silnou ne?Tak asi byla ovu včera.Záleží taky jestli jsi dneska moc nepila..?To může taky ovlivnit..ale,netrap se tím...včera byla silná a jestli jste se snažily..tak držím pěstičky,aby to vyšlo :)

In reply to by Misounek

No u mě bohužel to nevyšlo i když jsem měla ty dva dny krásně slinou čárku a protulily jsme ten víkend a pro jistotu i další dva dny.Ono se říká,že i když vyjde testík značí to nástup ovu,ale už ne jestli opravdu proběhla..tak nevím.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka