VP nebo jenom výtok...

08.01.2009

Ahoj děvčata. Tohle téma tu už proběhlo, ale jsem nervák hlavně z toho důvodu, že mám streptokoka (GBS+). Mimochodem Romančo je to fakt - ten je tam napořád bleeee. Mno a jsem prostě dneska od rána nervní, mám nějaký výtok či co, prostě musím mít tu těhu vložku bo jinak mám mokrý spoďáry... Mám strach aby nedošlo k ruptuře blan a nedostal se streptokok k malýmu. Vy určitě některá máte úplně stejnej vodnatej nezapáchající čirý výtok a uklidníte mě, že mi VP neteče a že si mám dát klid a nohy v teple :-) . Tak do toho nebo se už zbláznim! Manža biolog mi z práce přiveze ten temešváryho roztok, tak to ještě zkusíme...ale to bude až večer. :spid:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Kalimero79

Ahoj :-) , no já to tu dneska už někam psala - vyzkoušeli jsme ho a zmodralo to jako že je to zásadité, což plodovka je. No ale zásaditá je vlastně i moč a nakonec i výtok může být zásaditý :-). Tak víme prdlajs :-) ale jdu zítra na kontrolu, protože mám v sobotu termín, tak se zeptám tam a hotovčo. :-) Ono je to prostě nejjistější. Samozřejmě. :a:

Takže jsem měla pravdu, no vidíš. Že ses té mamky nezeptala hned.
S tou plodovkou. Já mám občas taky mokré kalhotky nebo slipovku, říkala jsem sijestli mi neteče plodovka, ale to by toho asi bylo víc ne? nemám to tak nacucané. ale tobě se nedivím, já tu bakteriální potvoru nemám.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No já to nakonec četla na porodnice.cz což píšou doktoři od Apolináře. Chtěla jsem se zeptat mámy, ale pak jsem se na to vybodla, ona mě včera trochu štvala :-) . Koukala jsem na zahájení předsednictví, můj obor je EU a akorát když mluvil Barosso, tak přišla a začala mi vyprávět co chce brácha k narozeninám. No skončila a on řekl "Děkuji za pozornost". No a pak tam bylo nějaké to představení, já neříkám, že to bylo super, jen jsem to chtěla vidět, ale ona mi to furt komentovala stylem Jéééžiš co to je tohle, to je nějaká mrtvola... :-) No.. Ona je vystudovaná mikrobioložka imunoložka a dělá ve výzkumu...ještě se jí můžu zeptat, jestli nebude dneska zase něco komentovat :qu:
To moje je čiré...do růžova ne e.... :a:

Ahoj leuš, já trpím v těhu výtokem od nějakého 37 tt, je taky tak trochu vodnatý, ale občas zabarvený jemně do běla, ale jenom trošičku, takže si myslím, že u mě to plodovka není. No te´d mi ale kamarádka říkala, že jí plodovka odtékala tím způsobem, že se večer napřed probudila s vlhkem v kalhotkám, myslela si, že jí třeba uniklo trochu moči, jak mimisek tlačil a močový měchýř, tak znovu usla, ale pak po nějaké hodině prý to přišlo masivně, tak pak poznala, co že se to vážně děje.. je fajn, že ti manža přiveze ten temešváryho roztok, alespoň budeš vědět 100% jak jsi na tom :)

In reply to by Leuš

Tak já to měla také tak ráno jsem se vzbudila a pod sebou mokro myslela jsem si že jsem si cvrnkla tak jsem to moc neřešila za pár hodin jsem měla trochu bolesti tak jsem si sedla a čekala co se bude dít voda mi nepraskla ale když bolení nepřešlo ale spíš zesilovalo tak jsem teda jela do porodnice.Od toho mokra až do narození prcka to trvalo skoro 13hod. :a:

In reply to by Leuš

Tak to máme s tím malým veřelcem úplně stejné :s: Poslíčky taky občas mám - dost nepravidelně, vždycky mi celé břicho úplně ztvrdne, někdy mě i trochu píchne v podbřišku, pak to povolí, a pak zas nějakou dobu nic..už se to asi fakt připravuje :)

In reply to by Leuš

Tak to já mám termín 14.1. a zrovna kutím, proč taky nejsem na tabuli slávy :? :? Na poslední kontrole 6.1. mi doktor říkal po kontrole, že před termínem malého čekat nemám, tak uvidíme. Mám jenom jeden termín, tak snad to kolem toho 14.1. bude :||):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky