zjištění

ivka222
09.01.2009

:cc): když to tady tak pročítám tak zjišťuju,že mám strašně hodný dítko :cc): kdo má ještě takový pocit??? :cc):

janka.82

Jáááááááááááááááááááááááááááá :dance: :dance: :dance:

Iví asi i já. Občas taky zamudruju, padne nějaká ta depka, ale druhý den je zase dobře a když to tu pročítám, tak už mě kolikrát napadlo to co ted tebe. Možná až tak neprožívám každý prdík, noční buzení a to všechno co k mimču patří, nebo nevím :? . Každé dítko občas zazlobí, zabrečí a tak, ale zdá se mi, že oproti pár maminkám mám doma dva andílky :h: :h: .

ivka222

In reply to by janek

přesně jak píšeš,vždyť oni o sobě jen dávají vědět a jak mají říct,že je něco trápí byť je to maličkost jako je naše nepřítomnost(a oni jsou tak rádi s námi),nebo zima,nebo jak maminka ze samého psaní tady zapomene dát oběd :s: ,nebo ten prdík,vždyť se říká lepší jeden prd než deset doktorů,nebo jen rýmička která ho omezuje v dýchání,vždyť oni se nám snaží jen něco říct :) a my jsme mámy a je na nás aby jsme poznali co že jim je,co že je trápí ;) a co nejdříve to vyřešily :///:

Já taky :) . Sice mi teď chvíli špatně spinkal, hodně se budil, ale už je to zase v pohodě a já už nemám důvod si nějak stěžovat :)

Jáááááááá... já zjišťuju, že ta naše holčička je andílek a my ji máme za odměnu... až se vzbudí, tak ji budu muset ulíbat a upusinkovat a vyobjímat až do úplného padnutí... ježíšmarjá, já ji tak miluju...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky