??

06.01.2009

Chtěla bych se zeptat jestli je špatný HCG 8964?To je hladina hormonu? Já se v tom vůbec nevyznám.

Kliknutím vložíte smajlíky:

je to hladina tehotenskeho hormonu.Dukaz z krve o tom ,ze js tehotna.Ja jsem mela ve 6 tt 13082.Ono se pak jeste skouma u tripl testu-to kdyz delaji geneticke testy v 16 tt.Zeptej se doktora,at Ti to vysvetli.

In reply to by vodnanka

Doktor mi pouze řekl že mám nízkou hladinu hcg a že se všechno dozvím na ultrazvuku ve 20 tt který podstoupím příští týden. Já už jsem taková pořád vystrašená protože se na mimčo moc těším. Nízká hladina mi vyšla v tripple testu kde mi nenašli žádné vady prý se všecko dozvím až na ultrazvuku.

In reply to by Dotty

Hmm, tak to fakt nevím ... já měla v tripple testu nízké obě hladiny, co se nabírají, a musela jsem na odběr plodovky .... ale všechno bylo OK. Tak se zkus nenervovat, chápu, že je to těžké, ale zkus to, miminku to vůbec neprospívá, když se nervujeme. A vydrž do toho ultrazvuku. Držím palce :a:

In reply to by Dotty

tomu nerozumím, já měla hcg 9400 a ženou mě do gennetu na utz kvůli vadám. Každopádně se tím nijak nestresuj, mě ten utz taky budou dělat ve 20tt a na plodovku mě neposílají.....
Musíme doufat, že mimísci budou O. K.

In reply to by Tevor

Já tomu už vůbec nerozumím byly jsem právě na tripple testech a tam mi vyšlo vše v pořádku akorát prý mám nízkou hladinu hcg tak fakt netuším a ty jsi v kolikátém týdnu?

In reply to by Dotty

vyšlo taky na tripplech, ale mě na ten podrobnej UTZ doporučili přímo z té laborky, takže tam je možná ještě něco co se jim nezdá. To HCG prý v pokročilém těhu začne klesat, ale nevím od kdy. Sestřička mi říkala že to, že mám nižší HCG znamená že to mimi je ve skutečnosti třeba mladší... Je možný žes otěhotněla dýl, než Ti skutečně počítají, to bude i můj případ.....
Mrkni se kdyžtak do mých článků, řešila jsem tam Špatný výsledek AFP...
Každopádně věř svýmu doktorovi, kdyby bylo něco v nepořádku, určitě by Ti to řekl....

In reply to by Tevor

No já jsem tedka ve 20 týdnu teda budu no je to možný že mi klesá jak jsem dýl těhotná. Jj mrknu se na tee a děkuji za rady:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka